Turkcell'den kalma HG658 V2. Tavsiye etmem ama.Modem olarak bir modem verdiler mi yoksa hali hazırda var mı? Modeli?
Evet evine kadar girip modem kurulumunu dahi yapıyorlar.Yaklaşık 3 hafta önce başka bir ilçeye taşındım şuanda aktif aboneliğim Türk Telekom. Nakil talebi veriyorum, boş port yok diyorlar. İptal ettiremiyorum, cayma bedelinin ne kadar çıkacağını kendileri bile bilmiyor. "Beklemekten başka çareniz yok 1 ay, 2 ay belki de 1 sene bekleyebilirsiniz." Dediler genel müdürlükten. Bende gittim hemen millenicom'dan taahhütsüz bir abonelik başlattım. Ankastre kutusundan daire içine kadar bir hat çekili değil. Millenicom biz çekeriz, 120 TL kurulum ücreti alırız dediler. Bu sabah Türk Telekom ekipleri geldi, Millenicom tarafından gönderildiklerini söylediler. Halbuki dünya kadar boş port vardı. Reglet'e idarelik bir kablo çakarken şunu söyledi "Satana kadar yalan söylerler." ardından Millenicom'u aradım ve söyledim, öyle bir şey olması imkansız dediler. Evinize kadar gelip hattınızı çekeriz dediler. Gerçekten çekiyorlar mı yoksa 120 TL kurulum ücreti boşu boşuna mı ödüyoruz?
Teşekkürler, dünden beri mail bekliyorum Millenicom'dan ancak hala gelmedi. Sizde de bu kadar uzun sürdü mü?Evet evine kadar girip modem kurulumunu dahi yapıyorlar.
Teşekkürler, dünden beri mail bekliyorum Millenicom'dan ancak hala gelmedi. Sizde de bu kadar uzun sürdü mü?
Az önce aradılar, müsaitseniz geliyorum dedi. Evrakları kargo ile göndermedim bile, mail de gelmedi zaten. Bu ne hız böyleHayır, aynı gün içerisinde aradılar. Fakat şu an bayram tatilinde olabilirler.
Evrakları gelen adam getiriyor imzalatiyor kurulumu yapıp gidiyor. Hat problem çıkmazsa anında aktif oluyor.Az önce aradılar, müsaitseniz geliyorum dedi. Evrakları kargo ile göndermedim bile, mail de gelmedi zaten. Bu ne hız böyle![]()
Mailden gelen sözleşmeleri çıkartıp imzalayın, aras kargo ile Millenicom müdürlüğüne gönderin demişlerdi. Umarım bir sorun çıkmaz.Evrakları gelen adam getiriyor imzalatiyor kurulumu yapıp gidiyor. Hat problem çıkmazsa anında aktif oluyor.
Onu bilmiyorum bana direk sözleşme ile gelmişti adam.Mailden gelen sözleşmeleri çıkartıp imzalayın, aras kargo ile Millenicom müdürlüğüne gönderin demişlerdi. Umarım bir sorun çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.