TMS
Decapat
- Katılım
- 9 Kasım 2018
- Mesajlar
- 444
- Çözümler
- 2
Hocam bununla ilgili baya konu açılmıştı. İncelemenizi tavsiye ederim. Tek bir faktör yokHay değerlerine nerden bakıyoruz ve ne kadar hız alacağımızı nereden öğreniyoruz ?
Hocam bununla ilgili baya konu açılmıştı. İncelemenizi tavsiye ederim. Tek bir faktör yokHay değerlerine nerden bakıyoruz ve ne kadar hız alacağımızı nereden öğreniyoruz ?
Şuan 76 Mbps değil mi zaten ?Hat değerleriniz iyi netspeed arayıp hızınızı 76 mbps ye çekmelerini söyleyin.
Hatta görünen değerler maksimum alabileceğiniz bağlantı değerleri ile ilgili. Kendilerinin size tanımladıkları 24 mbps ise 76 mbps alamazsınızŞuan 76 Mbps değil mi zaten ?
İnternete bağlandım sonunda. Fakat dediğiniz gibi internet 20-22 Mpbs arası geziyor, arayıp görüşmem mi gerekli ?Hatta görünen değerler maksimum alabileceğiniz bağlantı değerleri ile ilgili. Kendilerinin size tanımladıkları 24 mbps ise 76 mbps alamazsınız
Ortada bir sorun var. Bu sorunu çözecek kişilerin bundan haberi yoksa bu sorunu kim çözecek? Arayın sorununuzu çözdürünİnternete bağlandım sonunda. Fakat dediğiniz gibi internet 20-22 Mpbs arası geziyor, arayıp görüşmem mi gerekli ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.