Millenicom başvuru sürecim

Millenicom fiberde yanlış tercih olmuş. Pazar günü saat 7 suları. PUBG serverlarindan düştük. İnterneti test ettiğim de yurtiçi 90Mbps'leri görürken. Frankfurt serverlarında test yaptığımda hizim 0.80 Mbps çıktı gerisini siz dusunun. Yurt dışı çıkışları inanılmaz kötü hele ki yoğun saatlerde ayni şekilde Twitch yayınlarını 360P de falan izliyorum :) son faturamı ödeyip geçiş yapacağım Milleni'den.

Fiber değil VDSL. Bağlandıktan sonra bakacağım artık sonuçlara.

Millenicom fiberde yanlış tercih olmuş. Pazar günü saat 7 suları. Pubg serverlarindan düştük. İnterneti test ettiğim de yurtiçi 90mbpsleri görürken. Frankfurt serverlarında test yaptığımda hizim 0.80 mbps çıktı gerisini siz dusunun.. Yurtdışı çıkışları inanılmaz kötü hele ki yoğun saatlerde ayni şekilde twitch yayınlarını 360p de falan izliyorum :) son faturamı ödeyip geçiş yapacağım milleniden
Ben eski 13 MBPs internetim ile 720p izleyebiliyordum rahat.
Bugün sabah TT'den internet bağlantınız gerçekleştirilemiyor diye bir mesaj geldi garip.

Son düzenleme:
Bugüne randevu vardı o da geçti hala ekip bekliyorum... Bu akşam 8'e kadar vakitleri var. Sinyal yine gelmezse Millenicom'u iptal ettirip TT'ye başvuracağım yapacak bir şey kalmadı artık.
Randevuya gelecek ekip gene TT ekibi. TT satın alsan bile aynı şeyleri yaşaman olası...

Evet ama sürecin çok daha hızlı ilerleyeceğine eminim.
Hiç sanmıyorum, umarım yanılırım.

0'dan kurulumlar hep sıkıntı oluyor, bundan ötürü taşıma yapmak çok daha mantıklı. Sizin durumuz özel, resmen atıldınız.

Bende millenicom kullanıyorum ve nefret ediyorum en fazla 6-7mbps geliyor hız testinde. Paketim 16mbps ama interneti zar zor kullanıyorum sitelere girerken 3-4 kez ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT hatasını alıyorum öyle giriyorum indirmelerde en fazla 30-40kbps olup 0kbps oluyor ve indirme başarısız diyor. Bağlatırken hattımda sorun olduğunu düzeltiliceğini söylediler düzelttiler hat kablosunun çıkışından bağladım internet yok önden bağladım çalışıyor internet ama zar zor en iyi hız veren modem şu an Vodafone Huawei HG532S.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı