Millenicom çöktü mü?

Millenicom kullanıyorum genel internet bağlantısında problem yok ama YouTube'dan video izlerken sorun yaşıyorum önceden 4K videoları rahatlıkla izlerdim bugünlerde 4K videoyu bırakın 1440p bile zor izliyorum açıkçası YouTube ile alakalı diyordum bu konuyu görene kadar görünen o ki YouTube ile alakalı değilmiş.

Bende Millenicom kullanıyorum bir problem yok, bulunduğunuz bölgede sorun olabilir.

Hocam sanırım Millenicom çökmüş sitesine giriş yapılmıyor
Yorumu attığınız dakikada bilmiyorum sorun var mıydı ama şuanda sorunsuzca giriş yapabiliyorum şahsen:
Millenicom Anasayfa.png

Hocam bende gine gitti ve internet değerleri normal olmasına rağmen hiçbir şey açılmıyor oyunlara girdiğmde bağlantı hatası veriyor
İnanır mısınız bilmem ama bu en son yazdığımı yazdım 5 dakika Millenicom'un sitesine giriş yapamadım ve halende giriş yapamıyorum...

Bölgem: İstanbul Beykoz
Millenicom mesaj:
Altyapı sağlayıcı tarafından bölgenizde genel arıza olduğu ve çalışmaların devam ettiği bilgisi iletilmiştir. Çözüm süresi bölgedeki çalışmanın durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu süre içerisinde modem ayarlarınızda bir değişiklik yapmamanızı rica ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı