Millenicom fibernet alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar 1 aya kadar kendi evime taşınıyorum. Altyapı sorgulamada diğer ISS'ler ADSL hizmeti veriyor ve 16 Mbps veriyorlar şaka gibi. Ama bir tek TTNET ve Millenicom fiber verebiliyor. Binamızda fiber altyapısı varmış yani Türk Telekom'un, zaten Millenicom onun altyapısı ile hizmet veriyor. Sorum şu alınır mı? Ping durumu vs. nasıl olur? Oyunlarda falan tatmin eder mi? Yüksek hız alır mıyım? Kopma yavaşlama vs. olur mu?
Bir de diğer sorum ise elimde kalma bir TTNET'in modemi var markası ZyXEL model no: VMG3312-B10B bu modem fiber destekler mi? Yeni modem satın almam gerekir mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindekinin kıymetini kimse bilmiyor. ADSL olan VDSL istiyor, VDSL olan niye fiber değil diyor. Fiberi olan altyapım 10Gbps destekliyor neden 100Mbps paket kullanmak zorundayım diyor. Hiç bilmiyorum.

Memnun olmama sebepi altyapıyı döşeyen firma. Ben niye elimdekin kıymetini bileyim şu an daha iyi altyapı getirmeleri var iken 30 Mbps olan lanet VDSL2mi kullanıyım? İç tesisatı değiştirsem 50 Mbps alacağım ama kablo masrafı bilmem ne şeyi bir bakıyon 1500 TL'ye patlıyor. Ben zaten site yapılırken bizzat babam başvurdu evin içine kadar fiber gelen altyapıya bak VDSL2. biz fiber istedik diye şikayet ettik onlara altyapıyı böyle planlanmış deyim konuyu kapattılar. Çok kolaysa gel sen kullan 30 Mbps CoD MW indir. 10 Gbps destekleyen altyapıda adam niye 100'lük paket kullansın.

Son düzenleme:

Dostum öncelikle saygını koru. Üslubunu bozma. Her şey istediğin gibi olmaz bu hayatta. Bu durum firmanın inisiyatifinde olan durum, sen istedin diye kar etmeyeceği bir bölgeye yatırım yapmazlar adamlar. Adamlar teklifi sunuyor öde parasını getirelim ödemiyorsan benim istediğim şekilde kullanacaksın diyorlar. Adamların aksine fiber istiyorsan paranı konuşturacaksın

Onların dedikleri VDSL altyapı kısaca kötü hizmettir. Bende de var ve hiç memnun değilim hız testinde 4ms çıkıyor benim de.

Vallahi bana göre hocam 4 ms çok iyi bir rakam .

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu

Altyapı iyi veya kötü olup olmaması nasıl anlaşılır hocam? Haklısınız keşke dediğiniz gibi olsa.

Halen ADSL kullananlar var.

Halen çift haneli indirme hızlarına ulaşamayanlar var VDSL onlara fiber gibi gelir bende onlardanım.

Haklısınız hocam ben şu an 10 Mbps kullanıyorum tam bir işkence o yüzden o internet benim için süper geliyor .

Elindekinin kıymetini kimse bilmiyor. ADSL olan VDSL istiyor, VDSL olan niye fiber değil diyor. Fiberi olan altyapım 10Gbps destekliyor neden 100Mbps paket kullanmak zorundayım diyor. Hiç bilmiyorum.

Sizde haklısınız hocam insanın gözü doymuyor bu konuda hak veriyorum ama imkan varsa herkes faydalanmak istiyor sanırım hocam oraya bir gönderme yapmak istemiş.

Bana göre 30 Mbps çok iyi bir rakam şu an 10 Mbps ile sürünüyorum ve ping 50'lerde hız testi yaparken bilee 5 ping efsane rakam

Üslubun için özür dilerim fakat ben oturduğum yerde tek VDSL2 kullanan sitedeyim birazcık öyle düşün. Her yere fiber dizip bizim sitemize VDSL2 dizip kaçan firma en sonunda benim hakkım olan altyapı vermek zorunda kalacak. Ben niye altyapı için para veriyim adamın yıllar önce söz verdiği altyapı getirmesi gerekiyor zaten daha site yapılmadan başvuruldu fibere.

Sitede fiber olmaması garip, Hemen hemen her sitede fiber var diye biliyorum. Apartmanla aynı sınıfa sokmuşlar sizi ilginç.

Sitede fiber olmaması garip, hemen hemen her sitede fiber var diye biliyorum. Apartmanla aynı sınıfa sokmuşlar sizi ilginç.

Müstekil sitede yaşayan insanlar başka türmü anlamadım ki gitti. Diğer sitelere bakıyorum maşallah Superonline fiberi Türk Telekom fiberi o maşallah yaşıyorlar. Bize fiber deyip VDSL2 getirsinler neymiş o da 30 Mbps kaldırıyormuş neymiş 50 istiyorsan iç tesisatı değiştir. Aptal müteahhitte gidip kutuyu benden 200 metre uzağa koymuş napıyım şimdi ben VDSL2'ye şükredeyim mi? Yayın açarken ping çıkmasından nefret ediyorum. Evet pingi stabil ve düşürmek için rehberim var ama o da belli yere kadar. Oradakileri yapınca da 13'ten başlıyor 19-20 arası geziyor. Yurtdışındaki oyunları anlatmaya gerek yok zaten. 39MSden başlıyor 54MS e kadar. Ben bunamı şükredeyim?

Size hak verdim hocam. Olması gerekiyordu bence de. Benim için ama o saydıklarınız müthiş değerler. Uzun süredir Turkcell Superbox kullanıyordum sonunda ev internetine geçmek iyi olacak

Bir sorum daha var arkadaşlar yeni modem almam gerekir mi acaba sizce? Zyxel VMG3312-B10B VDSL2 Destekler mi acaba?Yeni modem gerekirse neyi almamı önerirsiniz?

13'ten başlıyor 19-20 arası geziyor. Yurtdışındaki oyunları anlatmaya gerek yok zaten. 39MSden başlıyor 54MS e kadar. Ben bunamı şükredeyim?
Ülkemizde bulunan altyapı çok değişken kimi fiber kullanırken kimdi ADSL kullanıyor kimi evine altyapı bile yaptıramıyor.

Ayrıca bahsettiğin değerleri hiç göremedim bana göre çok iyi değerler.

Birde senin iç tesisatını müteahhit mi kötü yaptı eğer öyleyse masrafı ona yık gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…