Millenicom fibernet alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar 1 aya kadar kendi evime taşınıyorum. Altyapı sorgulamada diğer ISS'ler ADSL hizmeti veriyor ve 16 Mbps veriyorlar şaka gibi. Ama bir tek TTNET ve Millenicom fiber verebiliyor. Binamızda fiber altyapısı varmış yani Türk Telekom'un, zaten Millenicom onun altyapısı ile hizmet veriyor. Sorum şu alınır mı? Ping durumu vs. nasıl olur? Oyunlarda falan tatmin eder mi? Yüksek hız alır mıyım? Kopma yavaşlama vs. olur mu?
Bir de diğer sorum ise elimde kalma bir TTNET'in modemi var markası ZyXEL model no: VMG3312-B10B bu modem fiber destekler mi? Yeni modem satın almam gerekir mi? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum istersem 10MS göreyim Avrupa'ya yayın açarken ping çıkıyorsa o altyapı evimden kaybolsun gitsin. Altyapı müteahhit kötü dizmiş. Tüm kablolara ek yaptırmış bir de. 60Mbps olan internet bana 30 geliyor ama değiştirme masrafıda pahalı.

Mümkünse en düşük olanı hangisi ise işimi görsün yeter hocam saygılarımla
Bütçeyi bilmeden öneri yapamam ki genel olarak alışkanlıklarınızı da bilmiyorum.

Sıradan bir ev kullanıcısı mısınız? Yoksa oyuncu aynı zamanda yayıncı mısınız bunlardan bahsedin.

Bütçeyi bilmeden öneri yapamam ki genel olarak alışkanlıklarınızı da bilmiyorum.

Sıradan bir ev kullanıcısı mısınız? Yoksa oyuncu aynı zamanda yayıncı mısınız bunlardan bahsedin.

Anladım hocam sizin için en iyi anlayabileceğiniz şekilde anlatayım madem.

Online oyunlar oynarım genelde, Arada sırada yayın açtığım zamanlar oluyor zevkine yani yayıncılık gibi bir düşüncem yok ama açtığımda da drop vs yaşamam hoşuma gitmezdi.

Oyuncu profili diyebiliriz kısaca, Bütçem maksimum 400 TL ayırabilsem daha fazlasını da söylerdim ama o yüzden söyledim mümkünse en düşüğü diye evet oyuncular için her modem belki istediğimiz gibi olmayabilir ama mutlaka F/P vardır aralarında diye düşündüm o yüzden size bıraktım hocam şimdiden teşekkür ederim

Edit: Evde modeme bağlanan kişi sayısı maksimum 3-4

Bu ürünü alabilirsiniz bence ben kullanıyorum memnunum arayüzü gayet hoş istemediğiniz kadar özellik

Site güvenilir ben oradan alışveriş yapmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim hocam hoşuma gitti satın alacağım sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…