Millenicom ile yaşanan internet kesintileri

Nartive

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2020
Mesajlar
563
Çözümler
2
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere 06.10.2020 tarihinden bu yana yaşadığım rezilliği anlatacağım. Öncelikle Millenicom'u yaklaşık 8 aydır kullanmaktayım. Daha önceleri Türk Telekom'daydım ve Millenicom'a geçiş yaparken kurtuldum diye seviniyordum fakat beterin beteri varmış derler ya işte öyle bir durumla karşı karşıyayım. Bağlattığım günden bu yana her sabah kısa süreli bir kesinti yaşıyordum (Telekom'dayken böyle birşey yoktu). Ama çokta problem etmeden kullanmaya devam ettim. Ta ki 6 Ekim 2020 tarihine kadar. 6 Ekimde internetim birden bire kesildi ve bir daha da bağlanamadım. Ev içerisindeki tesisatı hemen kontrol ettim, farklı modem, farklı kablolar denedim fakat hiçbir türlü çare olmadı. Tabi Millenicom'u da hemen aradım. Mesajlar attım. Arıza kaydı oluşturdum. Ulaşabileceğim her yerden ulaşmaya çalıştım. Ama ulaşılması o kadar zor bir firma ki arızadan 2-3 gün sonra bir insanla anca konuşabildim. En sonunda telefonda aradıktan sonra çıkan sesli asistandan yeni abonelik istiyorum diyerek ilerledim ve karşıma birisi çıktı sonunda. Ona direkt iptal istiyorum beni gereken yere bağlayın dedim ve sağolsun birisine bağladılar. Ona da söyledim o da beni yöneticilerine bağladı. Onunla konuştuk ve iptal istiyorum dememe rağmen etmemek için evinize hemen personel göndereceğim falan filan uzattı da uzattı ve aboneliğimi iptal etmedi. Tabi daha sonra personeli bekle bekle tam 11 gün sonra personel eve geldi. Tabi ben bu arada o kadar çok aradım ki bu firmayı adam zorla geldi yoksa gelmeyecekti. Her neyse adam geldi baktı denedi etti, aşağıya indi filan fakat bunu ben çözemem Telekom'a ileteceğim deyip gitti. Saha dolabından olduğunu düşündü. Gidiş o gidiş ne Telekom'dan gelen oldu ne birşey. Ve tekrar aradım karşıma birisi çıktı. İptal etmek istiyorum dedim ve yarım saat boyunca dil döktü. Yav arkadaşım beni bırakın çıkacağım diyorum evimde 20 gündür internet yok. 2 tane üniversite öğrencisi var ve derslere giremiyorlar diyorum hala ben çözeceğim diyor. Ekipten geldiler çözemediler diyorum hala olsun halledilir diyor. Öyle böyle derken yarım saat sonunda iptal işlemini başlattı ve iptal dilekçesini faks olarak göndermemizi istedi ve hemen gönderdim tabi ki. Gönderdiğim günde 21 Ekimdi. O tarihten bu zamana kadarda iptal için bekliyorum. İptal dilekçemi gönderdiğim gün mesaj attılar. Gün içerisinde sizi arayacağız. Randevu alacağız ve size ekip göndereceğiz diye. Daha sonrada aradılar. Arkadaş ben sizden iptal istiyorum diyorum siz bana hala ekip yollayacağız diyorsunuz, adamınız zaten geldi yapamadı diyorum hala ısrar ediyor. Her neyse istemiyorum deyip bunu da kapattım. Ertesi sabah birisi yine aradı. Neden iptal ettirmek istiyorsunuz? Sorununuzu çözelim dedi. Yani anlayacağınız iptal ettirmeden sizinle ilgilenilmiyor. Her neyse onuda istemiyorum deyip kapattım ve süreç buralara kadar geldi. Şimdi hala iptal için bekliyorum. Sanırım daha da bekleyeceğim.
Sonuç olarak bu kadar gün sinir olduğuma mı yanayım ? Bu kadar para ödeyip hizmet alamayışıma mı yanayım ? Dersleri kaçırdığıma mı yanayım? Bilemedim doğrusu. + olarak şunu da ekleyeyim kafalarına göre fatura çıkartma işini de iyi yapıyorlar. 79.90 TL olan faturam bu ay 89.90 geldi ve bununla ilgili de bilgi vermiyorlar. Sanki kotam filan varmışta onu geçmişim gibi fazla fatura gönderdiler.
Tüm bunları okuduktan sonra umarım kimse bu firmayı tercih etmez. Günlerdir bizi süründürdüler resmen. Yorumu size bırakıyorum.
 
Ben Millenicom kullanıyorum ve bazen olan kesintiler harici pek bir sıkıntı çıkarmadı bana.
Geçmiş olsun.
 
1-2 gün içinde, e-Devlet uygulamasına bunun gibi firmalar için getirilen tek tık ile abonelik iptal etme özelliği geliyor.
 
Teşekkürler arkadaşlar. Aslında ben başlığı bu şekilde atmamıştım ama yönetici arkadaşlar değiştirmiş olsun bu da olur. Herkese nasıl bir firma olduklarını göstermek istedim. Bu arada e-devlet'te yer alacak uygulamayı dört gözle bekliyorum. Bugün açılacak diye okumuştum ama henüz yok.
 
Son düzenleme:
Eğer altyapınız sağlam ise Netspeed'e bir şans verin derim, çoğu konuda öneriyorum görenler bilir. 94 Liraya 75 Mbps alıyorum ve istediğim an birine ulaşabiliyorum. 6 ay boyunca gelen zamlardan etkilenmeme diye bir şey vardı Netspeed'de. Tekrardan geçmiş olsun.
 
Eğer altyapınız sağlam ise NetSpeed'e bir şans verin derim, çoğu konuda öneriyorum görenler bilir. 94 liraya 75 Mbps alıyorum ve istediğim an birine ulaşabiliyorum. 6 ay boyunca gelen zamlardan etkilenmeme diye bir şey vardı NetSpeed'de. Tekrardan geçmiş olsun.

Oyunlarda ping değerinizden memnun musunuz?
 

Geri
Yukarı