Millenicom modem nasıl değiştirilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yahu bugün modem değişim talebi oluşturacaktım. Yarım saat temsilci yazıp temsilciye anca bağlanabildim. Müşteri numarası istedi onu yazdım yine geri dönmedi. Yine 100 kere temsilci yazdım döndü ama yine gitti. En son Millenicom'u aradım. Arıza kaydı oluşturmak istedim modemde sorun saptanamadı diyor. DGW9000 var bende restart atıyor kendi kendine. ZTE ile değişmek istiyorum. O anda çalışınca da arıza saptanamadı diyorlar. Benim bu modemi değiştirmem gerekiyor. Daha da böyle oyalarlarsa tüketici mahkemesine gideceğim. Temsilciler aklımla oynuyorlar. Ben bu modemi nasıl kolay yoldan değiştiririm bilen var mı? Ve telefondan sekretere nasıl direkt bağlanabilirim?

Bu tavırları hiç şaşırtmadı. Benim vakti zamanında ADSL kullanırken yaşadığım sorunları da aynı şekilde sorun yok deyip görmezden geliyorlardı. Şikayeti inceledikleri dakika itibariyle modem ile bağlantının var olduğunu görüntülüyorsa ve hat değerleri beklendiği gibiyse şikayeti kapatıp geçiyorlardı. Kendilerinden ayrılıp Türknet'e geçme konusunda da sorun çıkardılar bana. xDSL hat numarasını bir türlü öğrenemedik kendilerinden. Türknet'e de bildirmediler. Ben sorunca sadece abone numarası verdiler ki o da işe yaramıyordu. En son e-devlet üzerinden fesih dilekçesi verip kurtuldum. Geçiş yerine yeniden bağlantı olduğu için yeni şirkete de kurulum ücreti ödemek zorunda kaldım.

M*llenicom kadar rezil ve adi şirkete rastlamadım hayatım boyunca. Bir daha da asla kullanmam. Size tavsiyem kapattırın ve kurtulun.

Bu tavırları hiç şaşırtmadı. Benim vakti zamanında ADSL kullanırken yaşadığım sorunları da aynı şekilde sorun yok deyip görmezden geliyorlardı. Şikayeti inceledikleri dakika itibariyle modem ile bağlantının var olduğunu görüntülüyorsa ve hat değerleri beklendiği gibiyse şikayeti kapatıp geçiyorlardı. Kendilerinden ayrılıp Türknet'e geçme konusunda da sorun çıkardılar bana. xDSL hat numarasını bir türlü öğrenemedik kendilerinden. Türknet'e de bildirmediler. Ben sorunca sadece abone numarası verdiler ki o da işe yaramıyordu. En son e-devlet üzerinden fesih dilekçesi verip kurtuldum. Geçiş yerine yeniden bağlantı olduğu için yeni şirkete de kurulum ücreti ödemek zorunda kaldım.

M*llenicom kadar rezil ve adi şirkete rastlamadım hayatım boyunca. Bir daha da asla kullanmam. Size tavsiyem kapattırın ve kurtulun.
Hocam az çektirmediler de bütçe buna yetiyor. Güç bela arıza kaydı istedim elemanlar gelince ZTE isteyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00