EREN SATAR
Kilopat
Ben de şu an internet arayışındayım. İmkanınız var ise Comnet, NetSpeed tercih edin. Fiber olsa direk geçerdim ben.
Hocam altyapı var gözüküyor da santrale olan uzaklık 0 metre diyor o ne demek.
Onun dışında fiyatları gayet iyi.
Ben de şu an internet arayışındayım. İmkanınız var ise Comnet, NetSpeed tercih edin. Fiber olsa direk geçerdim ben.
nasıl 0 yaHocam altyapı var gözüküyor da santrale olan uzaklık 0 metre diyor o ne demek.
Onun dışında fiyatları gayet iyi.
NetSpeed firmasına da bakabilirsiniz.
Binada yüksek ihtimalle Türk Telekom fiber çekmiş olabilir turk.net sitesinden özgür fiber yazar ise fiber gelmiş demektir sorgula derim.
nasıl 0 ya.
Hocam Millenicom'a geçmeyin. Bizim eve 4 ay bağlamadılar interneti. En sonunda üyeliği iptal ettik onda da 450 TL aldılar. Uzak durun.
Evet baktım da genelde olumlu yorum almış bir firma altyapıda var inceleyeceğim.
Speed Pro 75 kampanyası iyi gibi duruyor.
Evet geçen ay komşu Türk Telekom fiber çektirdi de onun fiyatları cep yakıyor.
Ha bu arada evet özgür fiber yazıyor.
Alt yapıniz fiber ise 100Mbit VDSL ise 75 Mbit kampanyaları var.
Hayırlı olsun fiber gelmiş sana Millenicom yerine TurkNet tercih et ben Millenicom kullanıyorum ama TurkNet 1 gbit bile alsan seneye kadar 100 TL ödeyeceksin modem ücreti yok tavsiye ederim fiberde sorun çıkma ihtimali çok azdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.