Millenicom nasıldır?

Hem yazlıkta hem ofis de kullanıyorum. Memnunum şu ana kadar. Birinde TürkTelekom diğerinde Superonline altyapısı ile hizmet alıyorum. Fiyatlar uygun evet. Kendi evimde Superonline kullanıyorum fakat taahhüt bitince fiyatlar fazla gelirse evimi de SO altyapısında hizmet veren Millenicom paketine geçirebilirim belki.

Yeni bir ISS arayışına girdim Milleni'ye bakınca oldukça uygun bir fiyatta? Nasıldır kullananı var mı? Önerir misiniz?

Sakın ama sakın 7-8 sene kullandım çok kötü bir sağlayıcı, aile zoru yüzünden o kadar süre kullandım. Müşteri hizmetleri sizi umursamıyor bile hepsi dediklerinden bir haberler. Biri a diyor öbürü b asla ama asla önermem. Sırf bu sağlayıcı yüzünden bilgisayarda bazı oyunları mobil veriden oynuyordum.

Hocam ben de bir hafta önce Netspeed'den geçtim:

Ping olarak 2-3 ms düştü geçiş sonrası, bunun dışında bir fark yok.
Sadece müşteri hizmetleri mantığı hoşuma gitmedi; bir arıza veya şikayet durumu olduğunda hiçbir şekilde temsilciye aktarmıyor sizi, otomatik olarak arıza kaydı oluşturup inceleme sonrası sonuç mesaj olarak geliyor size. Yani canlı bir görüşme olayı yok.
Ayrıca diğer bütün işlemlerde de direkt bağlantı vermiyorlar sanırım, aboneliğini iptal vs. ettirmek isteyenler Şikayetvar'a yazınca dönüş alıyorlar galiba.

Aksine Netspeed kullanırken 1 tuşlama sonrası müşteri temsilcisine bağlanıyordum.

Bunların dışında bağlantı sorunu vs. yaşamadım.

Sakın ama sakın 7-8 sene kullandım çok kötü bir sağlayıcı, aile zoru yüzünden o kadar süre kullandım. Müşteri hizmetleri sizi umursamıyor bile hepsi dediklerinden bir haberler. Biri a diyor öbürü b asla ama asla önermem. Sırf bu sağlayıcı yüzünden bilgisayarda bazı oyunları mobil veriden oynuyordum.
Dostum zaten taahüt yok. Kendi adıma alıyorum 1-2 ay sorun yaşarsam tak iptal ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı