Millenicom sağlayıcıda DSL ışığı geç geliyor

Pahamos

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba benzer bir sorun yaşıyorum. DSL ışığı çok geç geliyor 10 dakikadan daha uzun sürüyor gelmesi. Geliyor gidiyor geliyor gidiyor, bir süre hiç yanmıyor sonra tekrar yanıp sönüyor sonra gidiyor en az 10 dakika böyle oluyor. Modemim yeni değil sadece modemi odamdan koridora taşıdım ondan sonra böyle olmaya başladı ve hızım aşırı düştü 7'de birine 8'de birine kadar düştü, çok yavaşladı. Sadece yer değiştirdiğim için böyle olmuş olması çok saçma olur sebebi nedir bilmiyorum. Sağlayıcı Millenicom

Merhaba benzer bir sorun yaşıyorum. DSL ışığı çok geç geliyor 10 dakikadan daha uzun sürüyor gelmesi. Geliyor gidiyor geliyor gidiyor, bir süre hiç yanmıyor sonra tekrar yanıp sönüyor sonra gidiyor en az 10 dakika böyle oluyor. Modemim yeni değil sadece modemi odamdan koridora taşıdım ondan sonra böyle olmaya başladı ve hızım aşırı düştü 7'de birine 8'de birine kadar düştü, çok yavaşladı. Sadece yer değiştirdiğim için böyle olmuş olması çok saçma olur sebebi nedir bilmiyorum. Sağlayıcı Millenicom.

DSL kablosunu prize takıyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı