Millenicom sözleşmesinde yazan hızı vermiyor

Yani altyapı kısmına takılmayın bence oradaki prosedürden ibaret gibi bir şey olabilir daha uygun nasıl anlatırım bilemedim. Alt kısımda 1000 Mbps'ye kadar diye yazıyor tarife bilginiz oradakini dikkate alın bence zaten dediğiniz gibi aksi bir durum olursa cayarsınız.
Upload da 50 olması lazım.
1000/50 hız alabileceğimi düşünüyorum fakat E-Devlet üzerinde görünen hız 1024/20 (vaadedilen) olarak görünüyor. Çağrı merkezi de takılmayın sözleşmeye diyor ama bir sorun yaşadığımda "bakın sözleşmede böyle yazıyor" diyebilme durumları beni tedirgin ediyor.

Konuyu canlandırayım. İnternet bağlandı ve modemin yanı başından maksimum 300 mbps hız alabiliyorum. Kablolu bağlantıyla da ortalama 800 mbps. Uploadda bir sorun yok ama modem wifi6 destekli olmasına ve farklı cihazlardan denememe rağmen 300 mbps'i geçmiyor. Çağrı merkeziyle kaç kere kontrol sağladım arayüzde ve internet profilinde hiçbir kısıtlama yok. Teknik ekip yönlendireceklerini ve benden kaynaklı bir problemse 399 TL ücret alacaklarını söylüyorlar. Modemi teknik ekip bağlayıp gitti hiçbir test yapmadı ve bence sorunu bana yıkacaklar. Aboneliğimin 2. Gününden bildiriyorum; Millenicom pişmanlıktır :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı