Fiber internet sağlayıcı önerisi

Cerambyx06

Centipat
Daha fazla  
Yeni fiber internete geçmeyi düşünüyorum. Hangisi daha iyi? Superonline mı TurkNet mi Türk Telekom mu? Artısıyla eksisiyle hangi fiber hat daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Veremiyor desek daha doğru olur. Bir arkadaşım satın aldı paketi 250-400 arası görüyor hızı. Aynı şekilde başka bir arkadaşım 500 olanı aldı ve 300 ün üstünü görmedi. Sadece reklam.
Hiç öyle şey olur mu? Veremeyecek olsalar 200-500-100 diye ayrı ayrı paketler çıkarır mı adamlar? Türkiye'deki altyapının neredeyse hepsi onlara ait nasıl veremiyorlar? Sizin çevreniz bu sorunu yaşamış olabilir genele bağlanamaz.

Altyapı TT ise 1000 Mbps kullanmak için TT, Comnet falan seçmen lazım diğer ISS'ler TT altyapısında 1 Gbps vermiyor diye biliyorum.
100 Mbps için bence NetSpeed, Millenicom veya TurkNet tercih edilmeli. Superonline ve TT daha pahalı.

Hiç öyle şey olur mu? Veremeyecek olsalar 200-500-100 diye ayrı ayrı paketler çıkarır mı adamlar? Türkiye'deki altyapının neredeyse hepsi onlara ait nasıl veremiyorlar? Sizin çevreniz bu sorunu yaşamış olabilir genele bağlanamaz.

Altyapı TT ise 1000 Mbps kullanmak için TT, Comnet falan seçmen lazım diğer ISS'ler TT altyapısında 1 Gbps vermiyor diye biliyorum.
100 Mbps için bence NetSpeed, Millenicom veya TurkNet tercih edilmeli. Superonline ve TT daha pahalı.
Birincisi bu hız sorunu TT de hız sorunu yeni değil 50 lik pakette de var 100 lükte de 20 likte de. Kendim kullandım ya FTTH altyapıda, 100 paketi 60 zor alıyordum. İkincisi 1Gbps paketi olan her sağlayıcı veriyor o hızı TT altyapısı ile. Turknet dışında.

Birincisi bu hız sorunu TT de hız sorunu yeni değil 50 lik pakette de var 100 lükte de 20 likte de. Kendim kullandım ya FTTH altyapıda, 100 paketi 60 zor alıyordum.
200-500-1000 diye ayrı ayrı paketler satıyorlar dememin sebebi 1000 Mbps veremeyecek olsalar en fazla 500 Mbps paket çıkarırlardı demek istemiştim. Genel bir hız sorunundan bahsediyorsanız örneklediğiniz gibi bu da herkeste olan bir sorun değil. Çoğunluğun yaşamış olduğu bir sorun olsa emin olun her yerde şikayet görürdük bu konuda. Böyle bir sorun yaşamış olduğunuz için üzgünüm ama genellenmeniz doğru değil.
İkincisi 1Gbps paketi olan her sağlayıcı veriyor o hızı TT altyapısı ile. Turknet dışında.
Ben veremiyor demedim zaten, vermiyor dedim. Millenicom, TurkNet, Netspeed gibi bilindik ISS'ler TT altyapısında 1000 Mbps vermiyor. Comnet veriyor fiyat olarak uygun olan. PoyrazNet uygun ama 1000 değil 500 veriyor. Diğer ISS'ler gördüğüm kadarıyla çok pahalı ve bilindik değil. O yüzden TT ve Comnet dışında pek seçenek yok şu an TT altyapısında.

200-500-1000 diye ayrı ayrı paketler satıyorlar dememin sebebi 1000 Mbps veremeyecek olsalar en fazla 500 Mbps paket çıkarırlardı demek istemiştim. Genel bir hız sorunundan bahsediyorsanız örneklediğiniz gibi bu da herkeste olan bir sorun değil. Çoğunluğun yaşamış olduğu bir sorun olsa emin olun her yerde şikayet görürdük bu konuda. Böyle bir sorun yaşamış olduğunuz için üzgünüm ama genellenmeniz doğru değil.
Her yerde şikayetler zaten. Mağarada mı yaşıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı