Millenicom Taahhütsüz Tarifesi Nasıldır?

MrLupin

Kilopat
Yer
Çankırı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biz eve internet bağlatacağız. Bu yüzden ISS arayışına girdim. Superonline yok. TT desen ayrı bela. Türknet port olmadığı için bağlatamıyoruz diyor. Aklımda NetSpeed ve millenicom var. Ben oyun oynayan biriyim bu yüzden de ping benim için önemli. NetSpeed'de de ping sorunu ve loss sorunu oluyor diyorlar ama NetSpeed bağlatliliyorum. Millenicom da bağlatabiliyorum. Millenicom'un taahhütsüz 35mbps'lik paketini bağlatsam bi sorun olur mu? Oyunlarda felan ping durumları nasıl? Benim düşüncem TT altyapısı olduğu için hepsinde aynı değerleri alırım. Ama bu netspeed'deki genel bir sorunumuş. Bu yüzden millenicom bağlatsam nasıl olur? Önerir misiniz?

Netspeed ve Milleni'nin kendine ait cihazları çok az olduğu için TT ne ping veriyor ise sizde büyük ihtimal aynı ping değerini alırsınız.

35 ve üzeri hız desteğiniz var ise mümkün olduğu kadar hızlı paket alın, oyun oynarken bariz şekilde fark yaratacaktır.
Pingin internet hızıyla alakası yok diye biliyorum.

Hem doğru hem yanlış olarak nitelendirelebilicek bir durum.

Mesela eve misafir geldi, 10 cihaz birden modeme bağlı biri güncelleme yapıyor öbürü aileden birine video izletiyor ve siz o sırada CS oynuyorsunuz diyelim, o zaman hızın yüksek olması sizi pingden koruyacaktır.

Ayrıca oyun oynarken sunucu yurt dışında olacağı için hız biraz toprbileniyor, haliyle yüksek hızın olması pingi biraz daha kontrol altında tutmaya yaracaktır.

Direk olarak etkilemiyor ada dolaylı yollardan ciddi etkisi var.

Hem doğru hem yanlış olarak nitelendirelebilicek bir durum.

Mesela eve misafir geldi, 10 cihaz birden modeme bağlı biri güncelleme yapıyor öbürü aileden birine video izletiyor ve siz o sırada CS oynuyorsunuz diyelim, o zaman hızın yüksek olması sizi pingden koruyacaktır.

Ayrıca oyun oynarken sunucu yurt dışında olacağı için hız biraz toprbileniyor, haliyle yüksek hızın olması pingi biraz daha kontrol altında tutmaya yaracaktır.

Direk olarak etkilemiyor ada dolaylı yollardan ciddi etkisi var.
Öyle bişey olması pek mümkün değil. Yani misafirler çocuk veya genç olmadığı sürece bağlanmıyorlar. Evde de 2 bilgisayar var. Biri sadece film izlemek için kullanılıyor diğeri de benimki. Annem ve babam da sadece faceye felan giriyorlar. Onun dışında abim kullanırsa kullanır. O yüzden 35mbps bize fazlasıyla yetecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı