Millenicom Tecrübem

Makaleler
1
Yer
Tarkov
Bugün itibariyle Millenicom'a geçiş yaptım. Şu anlık hız ve ping değerlerim iyi, paket kaybı da gözlemlemedim. Düzenli olarak bu konuya olumlu veya olumsuz görüşlerimi bildireceğim. Millenicom'a geçmeyi düşünen kişilere de fikir olmuş olur.

millenicom.png

Bende 3 yıl Millenicom kullanmış birisi olarak herkesin uzak durmasını tavsiye ederim. 4 Ağustos'da ISS değiştireceğim.

Bugün itibariyle Millenicom'a geçiş yaptım. Şu anlık hız ve ping değerlerim iyi, paket kaybı da gözlemlemedim. Düzenli olarak bu konuya olumlu veya olumsuz görüşlerimi bildireceğim. Millenicom'a geçmeyi düşünen kişilere de fikir olmuş olur.

Eki Görüntüle 1874558
Türk telekom'dan uzak durun da nereyi kullanırsanız kullanın hocam.

1690198338355.jpeg

Bu ise benim Vodafone tecrübem hocam 😀. (Paket 100 Mbps Download 6 ya da 7 Mbps Upload bu arada)

Uzak durun. Müşteri hizmetleri berbat arıyoruz sadece telefonda yardımcı oluyorlar eve bir eleman bile yollamıyorlar. Bize ilk olarak 100mbps vereceklerini söylediler sonra git gide 32'ye indirdiler, neymiş altyapı yetersizmiş, ee' o zaman neden başta 100 dediniz değil mi?

Türk telekom'dan uzak durun da nereyi kullanırsanız kullanın hocam.
Altyapı olarak mı yoksa direkt ISS olarak mı? Altyapı mecbur Turk Telekom.

100 Mbps paket kullanıyorsunuz sanırım. Upload hızları artırılmıştı, sizde neden 7 acaba?

Ben NetSpeed kullanıyorum, hızlar bu şekilde:

Eki Görüntüle 1874579
Evet benim de dikkatimi çekti. Sitelerinde 8'e kadar veriyoruz diyorlar ama halbuki 15'e falan çekebilirler, öyle aman aman bi' maliyet olmaz.

Uzak durun. Müşteri hizmetleri berbat arıyoruz sadece telefonda yardımcı oluyorlar eve bir eleman bile yollamıyorlar
Eve eleman yollayan iki firma var. Biri Superonline, diğeri Türk Telekom. Bu tür ISS'lerin eve birisini yollaması zor. Altyapı arızası var ise Telekom'a bildirirler onlar ilgilenir ama onlar da Telekom müşterisi olmadığınız için sizinle geç ilgilenir. Sonra da "e bizden alsaydınız hızlı gelirdik" derler. Bizzat tecrübe ettim.

@Famronty 100 Mbps'lik paket.

Altyapı olarak mı yoksa direkt ISS olarak mı? Altyapı mecbur Turk Telekom.

Evet benim de dikkatimi çekti. Sitelerinde 8'e kadar veriyoruz diyorlar ama halbuki 15'e falan çekebilirler, öyle aman aman bi' maliyet olmaz.

Eve eleman yollayan iki firma var. Biri Superonline, diğeri Türk Telekom. Bu tür ISS'lerin eve birisini yollaması zor. Altyapı arızası var ise Telekom'a bildirirler onlar ilgilenir ama onlar da Telekom müşterisi olmadığınız için sizinle geç ilgilenir. Sonra da "e bizden alsaydınız hızlı gelirdik" derler. Bizzat tecrübe ettim.

@Famronty 100 Mbps'lik paket.
ISS olarak. Altyapıda genellikle Turk Telekom oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı