Millenicom Upload Düşüklüğü

ouzgaz

Decapat
Daha fazla  
Bugün Vodafone 16 Mbps ADSL paketinden, Millenicom 35 Mbps VDSL paketine geçtim. Bana telefonda minimum 4 Mbps upload hızı vadettiler fakat ne download olarak ne de upload olarak vaat edilenlerin yanından bile geçmiyor, hatta önce ki paketimle aynı hızları alıyorum. Bir tasarımcı olarak uploada ihtiyacım var. Aradığımda müşteri hizmetlerine bağlanamadım. Bu hızlar normal mi? Yoksa ben mi bir hata yapıyorum?

1738063507362.png

35 Mbps pakete göre değerlerin çok düşük. Modemde, bakır kablolarda veya altyapısal sorunlar olabilir.
Müşteri hizmetleriyle iletişime geç.

35 Mbps pakete göre değerlerin çok düşük. Modemde, bakır kablolarda veya altyapısal sorunlar olabilir.
Müşteri hizmetleriyle iletişime geç.
Önce ki internetimi bağlattığımda yaklaşık 2 yıl önce sanırım evime kadar CAT-6 kablo çekmişlerdi. Evime gelen kablo yeni olması lazım.

VDSL bağlantısı yapılmamış olabilir. Müşteri hizmetlerine bildir ilgilenmezlerse şubeye gidip konuş.

VDSL bağlantısı yapılmamış olabilir. Müşteri hizmetlerine bildir ilgilenmezlerse
1738066302373.png

ADSL_2plus olarak gözüküyor şuanda. Arayınca ulaşılmıyor sağlayıcıya.

Düzetilmesi için arıyorum daha çok bozuyorlar. Cidden 1 haftada pişman ettiler kendilerinden.

1738409838531.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı