Millenicom VDSL 1000 Mbps internet Wi-Fi ile alınırken yavaş geliyor

anthonysoprano

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Millenicom VDSL kullanıyorum 100Mbps. Bilgisayarda kabloyla bu hızı sabit bir şekilde alabiliyorum, tam performans ama Wi-Fi cihazlarında çok çok yavaş. Kenetic omni DSL N300 modem kullanıyorum. Sizce sorun modemde mi mesela 5GHz destekleyen bir modem alsam VDSL'de sabit ve çok daha yüksek hızları görebilir miyim(100Mbps'e daha yakın yani)? Çünkü adresime fiber internet de aynı hızda geliyor ve kararsız kaldım.

Bende de gigabit internet bağlantısı var ama wi-fi asla kablolu kadar hızlı olmuyor maalesef.
Tab s9 tabletim kabloyla aldığım hızı bile geçiyor bazen. Turknet gigafiber kullanıyorum. Router alın, modem çok eski görünüyor. Bu arada bağlandığınız cihazdaki wifi modemine bağlı alacağınız hız. Eski telefon veya tabletlerde düşük hızlar normal.

Modem eskiyse değiştirilebilir, evin her yerinde çekmiyorsa mesh sistem kurulur modemde kalır Max hızı alırsınız.

Keenetic Omni DSL N300 var hocam şu an ve MacBook'tan WhatsApp'tan mesajım gitmiyor resmen.

Tab s9 tabletim kabloyla aldığım hızı bile geçiyor bazen. Turknet gigafiber kullanıyorum. Router alın, modem çok eski görünüyor. Bu arada bağlandığınız cihazdaki wifi modemine bağlı alacağınız hız. Eski telefon veya tabletlerde düşük hızlar normal.
hocam yeni modem mi almalıyım router mı kararsızım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı