Millenicom vs TürkNet vs NetSpeed

Ben 3 gündür TürkNet'teyim bana VDSL portu dolu olduğu için ADSL bağladılar ve 16 Mbps verebileceklerini söylediler sonra isterseniz VDSL geçebilirsiniz dediler tamam dedik. Şu anda 15.50 Mbps alıyoruz stabil kopma yok bazen düşüyor ama o da 13.50 bence fazla değil CS-GO gibi oyunlarda ping de fazla değil bir de modem için keenetic modem öneririm oldukça kaliteli bir Modem'dir kullandım.
Millenicom Vdsl tercihimi kullanmıştım. Dışardan kendim de modem de almıştım. Konuyu açalı epey oldu. :)

Hortlatmış olacağım ama hangisi daha iyidir türktelekomdan geçeceğim ayrıca memnun musum veya memnun kaldın mı?
Millenicom dan o zamanlar memnundum. Şimdi TürkNet kullanıyorum. Memnunum. Alper Bey varken Millenicom güzeldi. Şimdi ki önerim TürkNet olur. Düşünürsen 1 ay bedava kullanman için kod da veririm. Hem sen hem ben yararlanmış olurum.

Millenicom'dan o zamanlar memnundum. Şimdi TurkNet kullanıyorum. Memnunum. Alper bey varken Millenicom güzeldi. Şimdi ki önerim TurkNet olur. Düşünürsen 1 ay bedava kullanman için kod da veririm. Hem sen hem ben yararlanmış olurum.

Sağ ol hızlı cevap verdiğin ve böyle bir teklifte bulunduğun için. Kablonet hakkında düşüncen ne insanlar hep onu övüyor en çok aklım ona yattı 100 Mbps downloand ve 8 upload veriyor şu an kullandığımla aynı fiyatta. Altyapımda ona uygun TurkNet'te mahallem gözükmüyor bilr yoksa aklımdan geçiriyordum.

Sağ ol hızlı cevap verdiğin ve böyle bir teklifte bulunduğun için. Kablonet hakkında düşüncen ne insanlar hep onu övüyor en çok aklım ona yattı 100 Mbps downloand ve 8 upload veriyor şu an kullandığımla aynı fiyatta. Altyapımda ona uygun TurkNet'te mahallem gözükmüyor bilr yoksa aklımdan geçiriyordum.
Rica ederim.
Binanda Türk Telekom ve KabloNet altyapısı mı var?
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet Şurdan Türk Telekom hızınızı sorgulayabilir misiniz?

Ben TürkNet'ciyim, Teknoloji sektöründe olduğum için yaklaşık 40'ın üzerinde müşterimizi TurkNet'e geçirdik, en düşüğü 50MBps hız alıyor. Öncesinde 16MBps bile alamadığı altyapıda hemde. Fiyatınıda 100MBps üzerinden belirlediği için makul bir fiyat ki Türkiye'de bu fiyata (100₺) 100MBPs alamazsınız.

Kablonet te ping sorunu var diye biliyorum. Bir arkadaşım kullanıyor, pingi 60-70ms lerdeydi. Önceden Kablonet çok iyiydi, tarifeleri çok uygundu. Şimdi pahalı.

Kablonet te ping sorunu var diye biliyorum. Bir arkadaşım kullanıyor, pingi 60-70ms lerdeydi. Önceden Kablonet çok iyiydi, tarifeleri çok uygundu. Şimdi pahalı.
Ben TürkNet'ciyim, Teknoloji sektöründe olduğum için yaklaşık 40'ın üzerinde müşterimizi TurkNet'e geçirdik, en düşüğü 50MBps hız alıyor. Öncesinde 16MBps bile alamadığı altyapıda hemde. Fiyatınıda 100MBps üzerinden belirlediği için makul bir fiyat ki Türkiye'de bu fiyata (100₺) 100MBPs alamazsınız.
Rica ederim.
Binanda Türk Telekom ve KabloNet altyapısı mı var?

İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet Şurdan Türk Telekom hızınızı sorgulayabilir misiniz?
Sokak/cadde kısmında kendi sokağım/caddem yok türknetde iyi ama altyapısı yok.Kablonette 100mbps aldığını iddia eden bir arkadaş var.
Sokak/cadde kısmında kendi sokağım/caddem yok türknetde iyi ama altyapısı yok.Kablonette 100mbps aldığını iddia eden bir arkadaş var.
Türk telekom vs diğer internetler başlıklı açtığım konuya bakarak kişiyi ve kabloneti övenleri görebilirsiniz.

Sokak/cadde kısmında kendi sokağım/caddem yok TurkNet'de iyi ama altyapısı yok. Kablonet'te 100Mbps aldığını iddia eden bir arkadaş var.

Türk Telekom vs diğer internetler başlıklı açtığım konuya bakarak kişiyi ve Kablonet'i övenleri görebilirsiniz.

Türk Telekom altyapınız var dolayısıyla TurkNet vsden yararlanabilirsiniz, adresinizde bir sıkıntı var belki de. İnternet adres sisteminizde bina sokak vs farklı görünüyor olabilir.
TurkNet düşünürseniz 1 ay ücretsiz kodum: "MRF96HV36PMK" .
Binanızda Kablonet varsa tercih edebilirsiniz ama binanızda ki Kablonet Max kaç Mbps destekliyor onu öğrenmeniz lazım. Bazı kişilere 100Mbps desteklemediği halde sattıkları oluyor. Buna dikkatin edin.

Sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı