TürkNet vs Millenicom vs NetSpeed

MEVbaba61

Hectopat
Merhaba, benim Türk Telekom'dan kalma modemim var( vdls), altyapimda Türk Telekom ve Superonline var(100 Mbps). TürkNet'te şu sıralar çok kopma sorunu olduğunu, NetSpeed'de de modem kiralama ücreti ve kurulum ücreti olduğunu okudum. TürkNet, Millenicom, NetSpeed arasından hangisini önerirsiniz?

TürkNet kullanıyorum sözde 100 MB'e kadar destekliyor altyapim ama gelin görün ki 40 MB üstüne çıkamıyorum TürkNet müşteri hizmetleri rezalet sürekli destek kaydı açıyorum sanki hazır cevap vermiş gibi baştan savma aynı şeyleri size söylüyorlar ve sorun sizde deyip kapatıyorlar paran varsa Turkcell'e geçmeni öneririm.

Teşekkür ederim, önce TürkNet'e geçeyim (ilk ay paranız iade kampanyası dolayısıyla)memnun kalmazsam doğru Millenicom'a.

Geçiş yaptıktan sonra çıkması da ayrı bir dert yine de sen bilirsin TürkNet'e hiç bulaşma derim 😃

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200416-175523661.jpg
    Screenshot_20200416-175523661.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell müşterisi olduğum için 149 TL ödüyorum. Bu hızlar için gayet makul bir fiyat. Özellikle upload hızımızın 20 Mbps olması tek kelime ile muhteşem. Sıkıntı yaşamaktansa biraz fazla verir keyfime bakarım.
@MEVbaba61

Upload hızınız her zaman mı 20 yoksa sadece coronavirüs nedeni ile artırılan hız ile mi?

Aslında bu tamamen kullanıcıya bağlı, mesela benim upload ile çok fazla işim olmaz, ben daha çok indirme yaptığım için download benim için daha çok önem arz ediyor. NetSpeed kullanıyorum genel olarak memnunum. Superonline kesinlikle en iyi internet servis sağlayıcılardan birisi, belki de ilk sırada geliyor, hele ki kendi alt yapısı olursa gerçekten çok iyi. Fakat paketleri çok pahalı, birçok kullanıcının tercih etmemesinin başlıca sebebi pahalı olmasıdır.

TürkNet altyapımı sorguladığımda şöyle diyor. (Resim). Eğer böyle demeye devam ederse TürkNet'e geçemeyeceğim.

IMG_20200419_171301.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet kullanıcısı olarak, asla ve asla önermiyorum. 3 gün önce bağlattım, 3 gündür 1 saat felan anca kopmadan kullanabildim. Bugün milleniye geçiş için başvurdum herkes için hayırlısı.

Pazartesi günü TürkNet'e başvurdum. Virüs dolayısıyla MNG kargoyla falan uğraşmak yerine eve kurye istedim sözleşmeler için.
Baktım getirmiyorlar arayınca da açmıyorlar Online İşlemler'den iptal ettim ve Milleniye geçtim.
2 Saat sonra sözleşmeyi getirdiler ve imzaladım.

Konu bile açmıştım: TürkNet Kurye Sıkıntısı - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı