Muhammet 64
Hectopat
Nereye baksam kesin bir sonuç bulamadım. Birisi Türknet'ten memnun değil birisi Millenicom'dan. Anket sonucuna göre karar vereceğim hangi ISS'ye geçeceğimi.
Bir sorun olduğunda ne yapıyorsun?Millenicom kullanıyorum, soru varsa alabilirim.
VDSL2 var. Türktelekom altyapısı sanırım.Millenicom kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım. Altyapı iyiyse, sıkıntı olmaz.
Sorun yaşamadım desem inanır mısınız peki? (Cidden hiç aramadım modemi bağlattırmak dışında.)Bir sorun olduğunda ne yapıyorsun?
Kullanan yok sorun orda.Mahallenizde kullanan varsa onlara sorun herkesin alt yapısı bir değil daha doğru bir cevaba ulaşırsınız şahsen ben Türknet tavsiye ediyorum Burdur'un bir köyüne bile interneti kesintisiz veriyorlar.
İnanırım ama sanırım o altyapıyla ilgili. Sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü Türk telekomda iken 2 yılda 1 saat anca kesilmiştir internet.Sorun yaşamadım desem inanır mısınız peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.