Millenicom vs Türknet

turknette 35 mbps alıyordum millenicoma geçtim 94 mbps alıyorum şuanda gayet iyi benim için uçuyor adeta
Aga lütfen cevabını bekliyorum. Milleni.com'a geçicem sence uygun mudur ? Özgürüm kampanyası yani 100 mbps e kadar destekleyen paket. Akk taahhüt yok. Benim korkum şu çok kopmalar oluyor mu ? Fiyatta çok değişme var mı ? Lütfen kardeş acelem var cevaplarsan :)

Aga lütfen cevabını bekliyorum. Milleni.com'a geçicem sence uygun mudur ? Özgürüm kampanyası yani 100 mbps e kadar destekleyen paket. Akk taahhüt yok. Benim korkum şu çok kopmalar oluyor mu ? Fiyatta çok değişme var mı ? Lütfen kardeş acelem var cevaplarsan :)
öncelikle kopma sorununun en büyük nedeni alt yapı kaynaklıdır benim evim santrale çok yakın olduğu için sorunsuz bir şekilde 100mbps interneti 3-4 ping ile kullanıyorum senin alt yapı değerlerini bilmediğim için birşey diyemem malesef fiyata gelince 70 lira türkiye standartlarına göre bedava bence şu konuyada göz atabilirsin alt yapı için ; [Rehber] Altyapı Sorgulama ve Hangi İnternet Sağlayıcı Ne İçin Seçilmelidir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı