Millenicom vs TurkNet

Hangi İnternet Firması?

• Millenicom

• Türknet

• Diğer...

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hocam Superonline altyapımda yok maalesef, deneyemini paylaştığın için teşekkür ederim.

@AEWJAB hocam peki Kablonet'de hala kendi verdikleri modemi kullanma zorunluluğu var mı? Eğer varsa verdikleri modemin performansı nasıl?
Hocam zorunluluk var mı bilmiyorum yoktur büyük ihtimalle ama Fiber alt yapısı kullanan kişilerin modemlerinin kötü olduklarını söylüyorlar, bi arayın sorun daha detaylı bilgi verirler.

10-15 mbit mi veriyorlarmış?
Sizin altyapınız mı o kadar karşılıyor?

Kablonet'in arayüzü hala aşırı karışık, bir sürü paket var arkadaş 4 tane paket sıralamak bu kadar zor olmamalıydı :D

Bu arada 35Mbps paketi yok mu Kablonet'in, bulamadımda?

Kablonet'in arayüzü hala aşırı karışık, bir sürü paket var arkadaş 4 tane paket sıralamak bu kadar zor olmamalıydı :D
Hocam genelde fiber var DSL seçeneğini seçin 2-3 paket var zaten. Akıllı sınırsız olanlar 19:00 dan 06:00 a kadar 24mbps hız veren paketler o saatler dışında denilen hızda alırsınız.

Hocam DSL'ye sadece 16Mbps veriyorlar sanırım, internet sekmesinde 35Mbps paket ve filtreleme yok kampanya kısmındada DSL'yi seçince 3 paket var hepside 16Mbps.

Şu anda Netspeed kullanmaktayım, geceleri yoğunluk, hattıma düşük hız tanımlanması ve paket kaybından bıktım, Millenicom'ya da TurkNet geçmeyi düşünüyorum, altyapım 45'e kadar destekliyor ancak TurkNet 50Mbps verebileceğini söylüyor o yüzden biraz daha cazip geliyor, fiyat önemli değil. Ayrıca forumda ısrarla Netspeed önerenlerin bot olduğunu düşünmeye başladım çünkü müşteri hizmetleri dışında bana göre bir artısı yok, sizce hangisi?
Ne alaka? Demek ki sizin hattınızda sıkıntı vardı. Üç sene kullandım Netspeed'i gayette iyiydi sadece fiyat arttığı için İnternet Kutusu'na geçtim buradan da memnunum.

@AEWJAB @quarest Arkadaşlar konu çok dağılmasın genel cevap vereyim.

Benim internetim 100 mbit ve ben normal kablonetin kendi kablosundan hizmet alıyorum. Başka türlü bir hizmet veriyorlarsa tavsiye etmiyorum.

Kendi verdiği modemi kullanmak zorunda değilsiniz fakat docsis 3 modem bulmak çok çok zor ve çok çok pahalı. O yüzden kendi verdikleri modemi kiralamak çok daha mantıklı. Ayrıca modemlerinin wi fi kalitesi çok kötü. Bu yüzden bende ekstra bir cihaz araştırmasındayım wi fi için.

@Tesla Bobini neden gülücük attınız?

Ne alaka? Demek ki sizin hattınızda sıkıntı vardı. Üç sene kullandım Netspeed'i gayet de iyiydi sadece fiyat arttığı için internet Kutusu'na geçtim buradan da memnunum.

Sizce sadece geceleri olan yoğunluğun ve sadece Netspeed firmasında yaşadığım paket kaybı sorununun hattımda olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu firma neden böyle ölümüne savunuluyor anlamıyorum.

@Tesla Bobini neden gülücük attınız?
Netspeed'in önerenlere bot demişsiniz ondan güldüm. Ayrıca hiçbir şirketi savunmuyorum Netspeed üst üste iki kere zam yaptı ayrıldım firmadan başkasına geçtim kafama hangisi uyarsa onu kullanırım.

Hocam şimdi baktım hala duruyor 100mbps ye kadar paketleri var ama arkadaş kendi altyapısı değilse geçmeyin falan demiş onun dedikleri daha mantıklı geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı