10-15 mbit mi veriyorlarmış?Hayır TT alt yapısında da hizmet veriyor sitesinden bakabilirsiniz biz aradığımızda verebileceklerini söylemişlerdi.
10-15 mbit mi veriyorlarmış?Hayır TT alt yapısında da hizmet veriyor sitesinden bakabilirsiniz biz aradığımızda verebileceklerini söylemişlerdi.
Hocam zorunluluk var mı bilmiyorum yoktur büyük ihtimalle ama Fiber alt yapısı kullanan kişilerin modemlerinin kötü olduklarını söylüyorlar, bi arayın sorun daha detaylı bilgi verirler.Hocam Superonline altyapımda yok maalesef, deneyemini paylaştığın için teşekkür ederim.
@AEWJAB hocam peki Kablonet'de hala kendi verdikleri modemi kullanma zorunluluğu var mı? Eğer varsa verdikleri modemin performansı nasıl?
Sizin altyapınız mı o kadar karşılıyor?10-15 mbit mi veriyorlarmış?
Hocam genelde fiber var DSL seçeneğini seçin 2-3 paket var zaten. Akıllı sınırsız olanlar 19:00 dan 06:00 a kadar 24mbps hız veren paketler o saatler dışında denilen hızda alırsınız.Kablonet'in arayüzü hala aşırı karışık, bir sürü paket var arkadaş 4 tane paket sıralamak bu kadar zor olmamalıydı![]()
Ne alaka? Demek ki sizin hattınızda sıkıntı vardı. Üç sene kullandım Netspeed'i gayette iyiydi sadece fiyat arttığı için İnternet Kutusu'na geçtim buradan da memnunum.Şu anda Netspeed kullanmaktayım, geceleri yoğunluk, hattıma düşük hız tanımlanması ve paket kaybından bıktım, Millenicom'ya da TurkNet geçmeyi düşünüyorum, altyapım 45'e kadar destekliyor ancak TurkNet 50Mbps verebileceğini söylüyor o yüzden biraz daha cazip geliyor, fiyat önemli değil. Ayrıca forumda ısrarla Netspeed önerenlerin bot olduğunu düşünmeye başladım çünkü müşteri hizmetleri dışında bana göre bir artısı yok, sizce hangisi?
Ne alaka? Demek ki sizin hattınızda sıkıntı vardı. Üç sene kullandım Netspeed'i gayet de iyiydi sadece fiyat arttığı için internet Kutusu'na geçtim buradan da memnunum.
Netspeed'in önerenlere bot demişsiniz ondan güldüm. Ayrıca hiçbir şirketi savunmuyorum Netspeed üst üste iki kere zam yaptı ayrıldım firmadan başkasına geçtim kafama hangisi uyarsa onu kullanırım.@Tesla Bobini neden gülücük attınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.