Millenicom zam yaptı

Hem 80 lira istiyorlar hem de kesintiler,yavaşlama...

Turkcell Superonline en iyisi bence.
Süperonline'da pahalı Hocam, enson 10 mbps Dowloand 10 Mbps upload veren süperbox, 10 mbps Dowloand 2 upload'a düşürdü. ve fiyatlar çok uçuk. Ülkemizde taahhütsüz 8 mbps internete 300 lira fiyat çıkardı Türk telekom, bizzat arkadaşım geçiş yaptı ve şuan 90 liraya yakın bir ödeme yapıyor, Dünyanın en yavaş internetine, dünyanın en fazla parasını ödeyen bir millet olduk.

Ben TürkNet'e başvurduktan sonra görmüştüm.99TL'ye 35Mbps download 6Mbps upload veriyorlardı.

20 Mbps olan Upload 5Mbps değerinde, teşekkürler Turkcell.

Son düzenleme:

Bu tarifeyi kullanıyordum ama fiyata 10TL'lik zamcık yapılmış . Yinede genel olarak çok memnunum bir de pingi çözdüğümde hiçbir sorun kalmayacak. Ping olarak 10MS daha fazla diğer operatörlere göre ama hız anlamında bence en iyisi olabilir. Ping'in sebebi de büyük ihtimalle Superonline altyapısını kullandığımdan kaynaklanıyordur. Modemden tutun eve kuruluma gelen arkadaşa kadar Superonline'a ait. Bir de Türk Telekom'dan geçmiştim. 500TL'ye kadar cayma bedelini de karşılıyorlar. Tavsiye ederim.

Ufak not; Eğer Redli iseniz 99 gaymeymiş.

Turk Telekom altyapısı ile kullanılıyor mu? Twitch izlerken falan bant genişliği yeterli mi? Son olarak 99Mbps tarifede o hızlar biraz fazla değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…