Millenicom'a geçerken modemsiz kalmak

Tosunbey

Centipat
Yer
Mersin, Adana
Merhabalar Technopat ahalisi!
4 Ağustosta Türk Telekom taahhütüm bitiyordu. Fiyatlarından dolayı Millenicom'a geçmeye karar verdim. Millenicom'u aradım, anlaştık. Her ay 40₺ de modem kirası olacağını söylediler. Haliyle modem getireceklerini düşündüm. Türk Telekom'u da iptal ettim. Modemi 1 hafta içinde iade etmemi, yoksa faturama 700₺ yansıtacaklarını söylediler.
Daha sonra Millenicom aradı, Türk Telekomdan modem haklarını aldıklarını, iade etmememi söylediler. Ama ben Türk Telekomu aradığımda iade etmemi istiyorlar.
Ne yapmalıyım?

Merhaba Technopat ahalisi!
4 Ağustos'ta Türk Telekom taahhüdüm bitiyordu. Fiyatlarından dolayı Millenicom'a geçmeye karar verdim. Millenicom'u aradım, anlaştık. Her ay 40₺ de modem kirası olacağını söylediler. Haliyle modem getireceklerini düşündüm. Türk Telekom'u da iptal ettim. Modemi 1 hafta içinde iade etmemi, yoksa faturama 700₺ yansıtacaklarını söylediler.
Daha sonra Millenicom aradı, Türk Telekom'dan modem haklarını aldıklarını, iade etmememi söylediler. Ama ben Türk Telekom'u aradığımda iade etmemi istiyorlar.
Ne yapmalıyım?

Vallahi çok karmaşık bir durum ben bu konulardan pek anlamam. Aynı anda 2 müşteri hizmetlerini arayın birbirleri ile konuşsunlar belki hallolur. 😂

Tekrar Türk Telekom'u ara müşteri temsilcisi onu görebilir muhtemelen.
En son TT yi aradım zaten, ama yine arayayım. Millenicom'u aradığımda da kapanıyor bağlanmadan.

Türk Telekom'u aradım, transfer olarak geçmiş kayda. Modemi iade etmeme gerek kalmıyormuş. Ama ilk başta iade etmemi söyledi, transfer olduğunu söyleyince biraz bekletip birşeyler kontrol etti. Eğer siz de bu sorunu yaşıyorsanız arayıp belirtin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı