Hocam yöntemi anlatır mısınız bizde kullanalım.![]()
Kotalı Superbox paketlerinde internet kesiliyor. İstersen ek olarak ayda 25TL ödeyerek kota bitince internetin kesilmemesini ve 5Mbps hızda sınırsız kullanmayı sağlayabiliyorsun. Bence bu 25TL ücreti vermek yerine paketi direkt 10Mbps sınırsız almak daha mantıklı.Bulunduğum yerde en iyi Turkcell çekiyor zaten. Benim için önemli olan sınırsız olsun AKK olsun ama internet kesilmesin isterse 1'e düşsün.
O zaman Superbox kalıyor birtek eğer yakınlarda altyapı varsa onunla da birşeyler yapabilirsiniz.Bulunduğum yerde en iyi Turkcell çekiyor zaten. Benim için önemli olan sınırsız olsun AKK olsun ama internet kesilmesin isterse 1'e düşsün.
Kotalı superbox paketlerinde internet kesiliyor. İstersen ek olarak ayda 25TL ödeyerek KO'ta bitince internetin kesilmemesini ve 5Mbps hızda sınırsız kullanmayı sağlayabiliyorsun. Bence bu 25TL ücreti vermek yerine paketi direkt 10Mbps sınırsız almak daha mantıklı.
Artık o yöntemler kalmadı. Zamanında ben de yapardım. Freedom vs.
Hocam güzel yontemmis. "Forumda bedavaya Destek verilmemektedir.Kapandı o yöntemler zaten tadı da kalmadı.
Psiphon pro handler kullanırdık.
Your freedom kullanırdık.
En güzeli altın yaşlar paketiydi. 3 liraya 500 MB veriyordu ama 500 MB bittikten sonra hız 1 kbps düşüyor ama sınırsız oluyordu. Müşteri hizmetlerini arayıp hızı açtırıyorduk. 300 GB kullanmışlığım var.
Emin olun Turkcell gayet iyi biz aldık eve normalde paket 25mbbit ama ilk ay 100mbbit verdiler bize 94 geldi. Ve virüsten dolayı herkesinkini 50mbbit yapmışlar galiba.(sabit ev interneti)Gayet mantıklı taahhüt de vardır bunda şimdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.