O zaman 2. yazdığım alternatifi düşünebilir. Hattını Vodafone yapıp, sosyal medya, oyun gibi sınırsız paketleri kullanabilir.
Dostum altyapı başvurusu yaptın mı? @Uzman048Hattım zaten Vodafone telefondan yana bir sıkıntım yok. İnterneti indirme amaçlı kullanacağım için yetmiyor oyun vs.
Hattım zaten Vodafone telefondan yana bir sıkıntım yok. İnterneti indirme amaçlı kullanacağım için yetmiyor oyun vs.
50GB kotalı paket de zaten 130TL. Bence 10Mbps sınırsız için aylık 30TL daha verilebilir.Bütçesinin yeteceğini sanmıyorum.![]()
Güzel bi internet lazım vodofone tavsiye etmem. Dedemde var mobil modem adam gibi çekmiyor zaten ve 25mbbit verseler bile 8alirsin.
Hocam yöntemi anlatır mısınız bizde kullanalım.Eskiden VPN ile sınırsız çok internet kullanmışlığım var. Turkcell'de özellikle çok bug olurdu.
@Uzman048 KO'ta oluyor bitince internet kesiliyor. İstersen ek paket alıp devam edebiliyorsun. 10Mbps (160TL) ve 20Mbps (200TL) sınırsız paketleri de var. Onlara bakabilirsin.
Turkcell Superbox | Fiber Altyapısız Bölgelere Taşınabilir İnternet
Turkcell Superbox Kampanyaları'ne hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!m.superonline.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.