Millenicom'a geçilir mi?

akrilikboyacı

Decapat
Daha fazla  
Merhaba interneti aşırı fiyat zamları yüzünden iptal etmeye karar verdik ancak benim işim internet üzerinden olduğu için 13 gün içerisinde uygun fiyatlı oyunlarda ve web gezinmelerinde sorun yaşatmayan 50 Mbps bir internet sağlayıcısına ihtiyacım var. Oyunlarda pingim çok çıkmasın birkaç oda mesafe var modemle aramda o yüzden 35 le yetinirken 50 ile sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Hazırda modemim var, sadece sağlayıcı lazım. Uygun fiyat tarifeli birkaç site önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba interneti aşırı fiyat zamları yüzünden iptal etmeye karar verdik ancak benim işim internet üzerinden olduğu için 13 gün içerisinde uygun fiyatlı oyunlarda ve web gezinmelerinde sorun yaşatmayan 50 Mbps bir internet sağlayıcısına ihtiyacım var. Oyunlarda pingim çok çıkmasın birkaç oda mesafe var modemle aramda o yüzden 35 le yetinirken 50 ile sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Hazırda modemim var, sadece sağlayıcı lazım. Uygun fiyat tarifeli birkaç site önerir misiniz?

Millenicom'da pahalı hocam 590 TL'ydi en son ben kullanıyordum TurkNet'e geçtim. Kullandığım süre zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece fiyatı yüzünden değiştirdim.

Bir yakınıma Milleni bağlattım. Aboneliği başladıktan 6 ay sonra ne kadar ararsanız arayın ulaşılamıyor. Müşteri temsilcisine bağlanamıyorsunuz. Bağlanabilmek için farklı bir telefondan aradım ve yeni abonelik seçeneğinden bağlanıp sorunu bu şekilde çözebildim. Bilginiz olsun. Ama Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar, kullanım konusunda bir sorun yaşanmıyor.

Peki hangi sağlayıcıları önerirsiniz?
Uygun fiyat önceliğimiz her zaman ki gibi

Türkiye çoğu bölgesinde Telekom altyapısı üzerinden hizmet alınıyor. Evde hazır internet kablosu varsa Telekom ekibi o kabloya yönlendirme yapacaktır ama sizde mutlaka orada olup kabloyu elemana gösterin. Kablo yok ise ve aboneliği aracı firmadan alırsanız Milleni ya da Vodafone gibi size Telekom ekibi sadece bir uç bırakır, o uçtan evin içine kablo çekmeniz ya da çektirmeniz gerekir. Evin içinde aktif duvar telefon girişi var ise bunu da gelen Telekom ekibine bildirin.

Şu internet kampanyalarından pek anlamam 12 ay sonrasında 439 TL yerine daha yüksek bir fiyat mı veriliyor yoksa nasıl işliyor bu?

Her sene fiyat değişiyor diye biliyorum, Speedtest sonuçlarım ekte.
Ekran Görüntüsü 2025-07-16 15-30-22.png

Şu internet kampanyalarından pek anlamam 12 ay sonrasında 439 TL yerine daha yüksek bir fiyat mı veriliyor yoksa nasıl işliyor bu?

Benim bildiğim Kablonet'te taahhüt yok kanka taahhüt olmadığı için sabit fiyat garantisi olmuyor. Yani istedikleri gibi zam yapabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı