Alperen Uçar
Megapat
Daha fazla
Millenicom aboneliğimi 28 Aralık 2023'te iptal ettim. Sebebi ise onların verdiği VDSL altyapısından fiber altyapısına geçmemin ardından, fiber altyapısında pinglerin yüksek olmasıydı. Geri VDSL'e dönmek için talep oluşturdum ve olaylar silsilesi başladı. Önce 2 hafta yanıt vermediler talebime. Sonra fatura geldi ve ne göreyim. 300 TL evde teknik servis ücreti ve üstüne bir de VDSL'den Fiber'e geçerkenki süreçte VDSL aboneliği de aktif bırakmışlar ve ondan da 250 lira daha fatura yansımış. Bunlara da şikayet ettim ve bir hafta yanıt alamadım. Sonra da aboneliği iptal edip TurkNet'e geçtim. İptali ardından bunlar bana yine SMS attı ve 650 lira daha istediklerini yazmışlar. Aklımdan geçenleri buraya yazamıyorum ama kafam attı cidden aşırı sinirlendim. Hemen çağrı merkezini aradım neden diye sormak için, çağrı merkezi diyor ki ekip yönlendirilmiş. Arıza talebi oluştururken ekip yönlendirilirse ücret kesileceğini söylediler bana telefondan. Bana yönlendirilen ekibin ne yaptığını hemen söyleyeyim: Ekip adrese geldi, bize "fiber'den sorumlu olan ekip" olmadıklarını, eski VDSL aboneliğim için adresime yönlendirildiklerini söylediler. Hiçbir işlem veya arıza tespiti yapılmadan gittiler ve şimdi cayma bedelime bunu yansıtmışlar. Bundan önce 600 TL fatura kitlemişlerdi hem VDSL hem fiber i aynı anda aktif edecek kadar beceriksiz ve usulsüz bir şirket oldukları için. Şimdi de hiçbir işlem yapılmayan, üstüne bir de kendilerince yanlış yönlendirilen ekip için para istiyorlar. Şikayet kanallarını kullandım mı? Hayır. Neden diye sorun haydi anlatayım.
Çağrı merkezini aradım. Artık aboneleri olmadığım için ulaşmak için klasik olarak yeni abonelik hattına bağlanmak zorunda kaldım öbür türlü otomatik yanıt sistemi aramayı yüzünüze kapatıyor
. Neyse yeni abonelik hattından ulaştım ve şikayetimi ulaştırmaya çalıştım fakat ne deseler beğenirsiniz? Buradan şikayet almıyorlarmış. Neymiş web sitesinden girip şikayet talebi oluşturmam lazımmış. Artık aboneleri değilim, Online işlemlerden yapamıyorum. Herkese açık olan şikayet be öneri linkinden ise şikayet oluşturmaya çalışınca "müşteri tipi seçin" hatası veriyor. Müşteri tipi için bireysel ve kurumsal olarak iki seçenek var ikisi de aynı hatayı veriyor ne seçerseniz seçin. Ben elimin yettiği herkesi Millenicom'dan uzak tutacağım. Siz de bu sorunları yaşatan bir şirket ile iş yapmak istemiyorsanız uzak durun.
Anlayacağınız, Millenicom size fahiş fatura kitleyen, fatura itiraz taleplerinize bakmayan, faturayı ödemeyince sizi hukuki işlem diyerek tehdit eden, almadığınız hizmet için ekstra fatura kitleyen, kendi hataları yüzünden de fatura kitleyen, bu konu hakkında çağrı merkezinden şikayet dinlemeyen, tek şikayet kanalları da çalışmayan bir "şirket". Dileğim en kısa zamanda batmaları. Millenicom'dan hizmet alan tüm tanıdıklarımın aboneliklerini iptal ettirip geçiş masraflarını ve olursa da ücret farkını ödemeyi teklif ederek bu firmadan kurtaracağım. Siz de böyle bir deneyim yaşamak istemiyorsanız Netspeed veya TurkNet falan gibi alternatiflere geçin. 50 lira daha fazla verin ki bu beceriksiz, potansiyel dolandırıcılar sizden daha fazlasını istemesin yarın bir gün.
Çağrı merkezini aradım. Artık aboneleri olmadığım için ulaşmak için klasik olarak yeni abonelik hattına bağlanmak zorunda kaldım öbür türlü otomatik yanıt sistemi aramayı yüzünüze kapatıyor
Anlayacağınız, Millenicom size fahiş fatura kitleyen, fatura itiraz taleplerinize bakmayan, faturayı ödemeyince sizi hukuki işlem diyerek tehdit eden, almadığınız hizmet için ekstra fatura kitleyen, kendi hataları yüzünden de fatura kitleyen, bu konu hakkında çağrı merkezinden şikayet dinlemeyen, tek şikayet kanalları da çalışmayan bir "şirket". Dileğim en kısa zamanda batmaları. Millenicom'dan hizmet alan tüm tanıdıklarımın aboneliklerini iptal ettirip geçiş masraflarını ve olursa da ücret farkını ödemeyi teklif ederek bu firmadan kurtaracağım. Siz de böyle bir deneyim yaşamak istemiyorsanız Netspeed veya TurkNet falan gibi alternatiflere geçin. 50 lira daha fazla verin ki bu beceriksiz, potansiyel dolandırıcılar sizden daha fazlasını istemesin yarın bir gün.