Millenicom'un yüksek hız vermesi

hsynakya

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda Türk Telekom altyapım ADSL TurkNet ADSL ve sanırım Vodafone da ADSL interneti destekliyor. Türk Telekom'da 12Mbps hız alıyorum, hiç memnun değilim ama Millenicom'da 61Mbps'e kadar altyapı çıkıyor. Bunun sebebini bilen var mı? Eğer verirlerse oraya geçmeyi planlıyorum WhatsApp'dan yazdım, kimse bakmadı.

Hocam, elinde port olabilir. Bazen bir sağlayıcıda olan başkasında olmayabilir.

ADSL de en fazla 24 alabilirsiniz ama türk telekom maksimum 16 mbit kullanımına izin vermekte. Siz 61 mbit i vdsl2 hattından alabilirsiniz. Yani 61 mbit paketleri yok sanırım. 50 mbit veya 35 mbit almanızda fayda var. Çünkü sonuçta altyapı yine dandim türk telekomun altyapısı. Bazen kaldırmıyor. Modem seçimi olarak onlardan almanızı tavsiye etmem. Ben 1 ay millenicom kullandım. Söz verdikleri hızı fazlasıyla veriyorlar. Biz bilgisizliğimizden kaynaklı onların modemini satın aldık ama evimizde çekmedi biz de direkt iptal ettirdik ama modem bizde kaldı :) Sizde muhtemelen türk telekomun verdiği tplink modem vardır. O modem aşırı dandiktir. Sürekli hız kaybı yaşarsınız. Önerim keenetic marka ortalama 250 tl modemleri gayet yeterlidir.
Önerim:

ADSL'de en fazla 24 alabilirsiniz ama Türk Telekom maksimum 16 Mbit kullanımına izin vermekte. Siz 61 Mbit'i VDSL2 hattından alabilirsiniz. Yani 61 Mbit paketleri yok sanırım. 50 Mbit veya 35 Mbit almanızda fayda var. Çünkü sonuçta altyapı yine dandim Türk Telekom'un altyapısı. Bazen kaldırmıyor. Modem seçimi olarak onlardan almanızı tavsiye etmem. Ben 1 ay Millenicom kullandım. Söz verdikleri hızı fazlasıyla veriyorlar. Biz bilgisizliğimizden kaynaklı onların modemini satın aldık ama evimizde çekmedi biz de direkt iptal ettirdik ama modem bizde kaldı :) sizde muhtemelen Türk Telekom'un verdiği TP-Link modem vardır. O modem aşırı dandiktir. Sürekli hız kaybı yaşarsınız. Önerim keenetic marka ortalama 250 TL modemleri gayet yeterlidir.
Önerim:

Eğer alabilirsem 24 aylık Türk Telekom tahhüttümün 3. ayındayım iptal edip geçeceğim çok kanser oldum.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 47
  • unknown.png
    unknown.png
    33,7 KB · Görüntüleme: 59
  • resim_2020-12-22_011414.png
    resim_2020-12-22_011414.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 48
Şu anda Türk Telekom altyapım ADSL TurkNet ADSL ve sanırım Vodafone'da ADSL interneti destekliyor. Türk Telekom'da 12Mbps hız alıyorum, hiç memnun değilim ama Millenicom'da 61Mbps'e kadar altyapı çıkıyor. Bunun sebebini bilen var mı? Eğer verirlerse oraya geçmeyi planlıyorum WhatsApp'dan yazdım, kimse bakmadı.

Dostum sakın inanma aynı şeyi bana da dediler sizin internetiniz 100Mbps dediler biz 50 aldık sonra 16Mbps alıyorduk aradık müşteri hizmetlerini dedi sizin maksimum 24 alıyor dedi sonra 24'e çektik ama şimdi de bağlantı kopmaları yaşadık sonra bir de aradık bu seferde 16Mbps dedi 16'a aldı ama şu an 24Mbps cidden çok saçma yani şu an hiçbir sorun yok ama başta çok sıkıntı yaşadık.

Dostum sakın inanma aynı şeyi bana da dediler sizin internetiniz 100Mbps dediler biz 50 aldık sonra 16Mbps alıyorduk aradık müşteri hizmetlerini dedi sizin maksimum 24 alıyor dedi sonra 24'e çektik ama şimdi de bağlantı kopmaları yaşadık sonra bir de aradık bu seferde 16Mbps dedi 16'a aldı ama şu an 24Mbps cidden çok saçma yani şu an hiçbir sorun yok ama başta çok sıkıntı yaşadık.

Hocam peki şu an hangi operatörü kullanıyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı