Millenicom'un yüksek hız vermesi

Normalde 95 almaktayım, tavsiye ederim. 3 tane farklı iss denedim, başlarda biraz ufak problemler yaşamış olsam da benim hattıma en kaliteli hizmeti Millenicom verdi.
10628897649.png

Hocam ben müşteri hizmetlerini hiç beğenmedim maalesef yani ekip göndericez diyorlar ekip geliyor hiçbir sorun yok deyip gidiyorlar :D.
Gördüğüm kadarıyla Turk telekom altyapısına daha iyi hizmet veriyorlar sanırım. Aydın'da öğrenci evimde 50 mbit, az önce paylaşmış olduğum fotoğraf da şu an bulunmuş olduğum İstanbul'daki evimin interneti. İkisi de Turk telekom altyapısına bağlı.

Gördüğüm kadarıyla Türk Telekom altyapısına daha iyi hizmet veriyorlar sanırım. Aydın'da öğrenci evimde 50 Mbit, az önce paylaşmış olduğum fotoğraf da şu an bulunmuş olduğum İstanbul'daki evimin interneti. İkisi de Türk Telekom altyapısına bağlı.

Benim Türk Telekom altyapım ADSL öyle bir sıkıntı var işte ama.

Ben de 3 yıl öncesine kadar Superonline ADSL kullanıyordum tam anlamıyla berbat idi. VDSL kullanmaktayım şu anda.

Keşke benim de öyle Türk Telekom VDSL altyapım olsa İstanbul'da yaşıyorum yıl 2020 ama maalesef ADSL çok kötü bir durum evde 2 kişi giriyor internete 2. kişi bağlı olduğu zaman oyun oynanmıyor.

Keşke benim de öyle Türk Telekom VDSL altyapım olsa İstanbul'da yaşıyorum yıl 2020 ama maalesef ADSL çok kötü bir durum evde 2 kişi giriyor internete 2. kişi bağlı olduğu zaman oyun oynanmıyor.
Diğer ülkelere nazaran birkaç yıl gerideyiz maalesef yapacak bir şey yok. Umarım bir gün herkesin ''lüks'' olarak gördüğü hizmetler standart haline gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı