Millet ittifakının yeni adayı kim olmalı?

kim olmalı?

  • Ekrem İmamoğlu

    Oy: 52 35,9%
  • Mansur Yavaş

    Oy: 57 39,3%
  • Muharrem İnce

    Oy: 11 7,6%
  • Tanju Özcan

    Oy: 7 4,8%
  • Meral Akşener

    Oy: 3 2,1%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

    Oy: 15 10,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    145
Önermenin hatalı olduğunu iddia etmen bunu gerçek yapmaz, ben bu ülkeye en çok zarar veren şeyin din olduğunu düşünüyorum ve bunun sonuna kadar arkasındayım.
Gayet de gerçek benim eleştirim. Konunun dinin ülkeye zarar vermesiyle alakası yok, yanlış bir mantık üzerinden önerme sunduğunu söylüyorum halen saçmalamaya devam ediyorsun.
 
Bir İstanbul başvuru merkezi yapmaktan bile imtina eden bir başkana oy vermem. 2 yıldır başvuru merkezi yapılması için uğraşıyorum halbuki vatandaşa hizmet olarak sunulması lazım. Şu anda genel olarak en iyisi Mansurdur. Seçim zamanında gördük ki İç Anadolu seçimi kazandıran etken, hal böyle iken en fazla oradan oy alacak adam da Mansur Başkandır. Doğu bölgesindeki vatandaşlarda yarısı verir yarısı vermez, değişim isteyen çok var içlerinde.
 
Bir İstanbul başvuru merkezi yapmaktan bile imtina eden bir başkana oy vermem. 2 yıldır başvuru merkezi yapılması için uğraşıyorum halbuki vatandaşa hizmet olarak sunulması lazım. Şu anda genel olarak en iyisi Mansurdur. Seçim zamanında gördük ki İç Anadolu seçimi kazandıran etken, hal böyle iken en fazla oradan oy alacak adam da Mansur Başkandır.
En iyisi kesinlikle o ama iç anadoludan oy alacagi Max 5 artar doğudan iclerden fazlası gider her türlü kaybeder yine de.
 
En iyisi kesinlikle o ama İç anadoludan oy alacagi maksimum 5 artar, doğudan içlerden fazlası gider her türlü kaybeder yine de.
Haklısınız, Doğu bölgesinde bu sefer eksiklik olur ama yine de doğu bölgesindeki insanlarımız değişim istediği yönünde bilgi var iken bundan dolayı yarısının verip yarısının vermeyeceği yönünde olur düşüncem. Hal böyle iken halükarda Türkiye geneline baktığımızda kazanmış olur. Hayırlısı olsun ülkemiz için.
 
Haklısınız, Doğu bölgesinde bu sefer eksiklik olur ama yine de doğu bölgesindeki insanlarımız değişim istediğinden dolayı yarısının verip yarısının vermeyeceği yönünde olur düşüncem. Hal böyle iken halükarda Türkiye geneline baktığımızda kazanmış olur.
Hocam doğu insanı çok da zeki değil HDP desteklemese iki tarafada bişey sağlamazdi anca belki 44 43 7 5 falan kalabilirdi belki adaylar ikinci tur şans olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı