Milli Eğitim Bakanlığı'nın amacı ne?

Zaten ilk dönem konuları değil mi? Neyin kasıntısı?
2. dönemin de 1. sınavları 16 Nisan'a kadar yapılacak.
Yani şimdiki yazılılar 1 Kasım'a kadar olan konular olacaksa da 29 Mart'tan 16 Nisan'a kadar 2. dönem de dahil olmak üzere tüm konulardan sorumlu olacağız.
 
Tutamayacakları bir söz verdiler notlandırma yapmayacağız diye, şimdi de onun ceremesini çekiyorlar. Sınav yapalım da bitsin gitsin artık doğrultusunda kararlar alıyorlar. Birinci dereceden öncelikleri ve idealleri, kendim de bir öğrenci olarak anladığım kadarıyla bu yönde seyrediyor. Umarım sınavlar yapılmaz.
 
İşte bu kafa yapısından nefret ediyorum. Biz hastalık kaparız diye endişe duyuyoruz. Siz hala notlar yüzünden yaptığımızı sanıyorsunuz. Allah ıslah etsin :(.

Şu an inandım, yapmak zorundalar her türlü. Her sene girecek 4 milyon öğrenci elbet belli aşamalardan geçip de YKS'ye girecek. Az mantıklı düşünün. Zaten aşılamalar da çift doza döndü.
 
Şu an inandım, yapmak zorundalar her türlü. Her sene girecek 4 milyon öğrenci elbet belli aşamalardan geçip de YKS'ye girecek. Az mantıklı düşünün. Zaten aşılamalar da çift doza döndü.

Aşılar nerede? Uzmanların dediğine göre aşılar mutasyon için o kadar etkili değilmiş. Ayrıca öğrenciler aşılanmadı?
 
Milli Keyif Bakanlığından şaşırılmayacak hareketler. Toptan iptal etmek yerine eziyet ediyorlar. Öğrencilerin psikolojisi ile oynuyorlar.

Hadi, yapmak istiyorsun. 30 Mayıs civarında tek bir sınav yapıp, tüm konulardan sorumlu tutarsın. Millet de kesinlik istiyor, yapılmış olan tüm sınavlar da iptal edilir böylece.

Notlarda da sorun yaşanmaz. Öğrenciler de çalışacak vakit bulmuş olur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı