Milli eğitimin amacı ne?

  • Konuyu başlatan 166770
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 101
  • Görüntüleme 5B
Yanlış yapıyorlar!
Eğer biz öğrencilere uzaktan eğitimde güveniyorsa sınavda da güvenecekler.
Ha birde sınav istiyorlar yalanı var. 🤣
 
Ben ezmiyorum, yakınması da gayet normal. Fakat okullarda öğrendiğimiz ilk şey saygıdır. Kendisinden büyüğüne hatta bir bakana Bu ne yaşıyor? demek ayıptır. Fikrine bir şey demedim zaten, yaptığı üsluba dikkat çektim.
Tamam hocam sorun yok. İstemeden sizi üzdüm isem kusura bakmayın.
 
Gayet ciddiyim. Bugün de aynı görüntüler yaşanacak. Siz hele iki sınav arasındaki 15 dakikalık arayı görün. Bir bahçede neredeyse 400 kişi oluyor. Herkes grup halinde sohbet ediyor. Neymiş efendim öğretmenler aşı oluyormuş. Yahu arkadaşım. Öğretmenler zaten kendisine 5 metreden fazla yaklaştırmıyor zaten kendi arabaları ile dönüyor. Burada mesele öğrencilerde. Eve dönerken 30 kişilik otobüste en az 60 kişi oluyor.
 
Birincisi, üslubunu düzelt. Bir bakana "Bu ne yaşıyor?" gibi şeyler uygun değil. İkincisi, hala öneminizi anlamadınız fakat "kağıt parçası" olarak gördüğünüz sınavlar öğrenciler için önemli. Milletçe gelecek konusunda 1 yıl kaybettik. Daha dün uzaktan eğitimden bir şey anlamıyorum diyen siz değil miydiniz? Üçüncüsü, Milli Eğitim Bakanı genele göre konuşuyor "AAA, MR. White'nin okulunda tedbir yokmuş o zaman hiçbir okulda tedbir yok." diyeceğini mi sandın? Dördüncüsü, sizin düşündüklerinizi bakan da düşünüyor. Bakana akıl vermek yerine tedbirini al ve sınavına çalış. Selametle. 🙋‍♂️

ABD, İngiltere, Fransa, İtalya, Norveç, İskoçya, Galler ve Hindistan bu süreçte sınavları iptal eden ülkeler veya bölgeler oldu.

Bu ülkelerin insanlarınınki can da bizimki patlıcan mı?
Gerçi nereden bilecek ki elin Amerikalı yönetimi veya İngiliz'ler onlar da kağıt parçası olarak görüyorlarmış demek.
Ne cahillermiş yahu(!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı