Milli Piyango Bileti Alacak mısınız?

Ben de dün 2 adet umut satın aldım. :)

Maalesef şuanki dünya düzeninde para her şeydir. Bir kaç örnek vereyim.
Paran yoksa ölürsün hastane seni tedavi etmez. Paran yoksa ilaçlarını alamazsın ve hastalığın ilerler içinden çıkılamayacak bir hal alır. Paran yoksa hakkını arayamazsın suçsuzken suçlu durumuna düşersin. Paran yoksa sen bir hiçsin. Bu dediklerimin tersini söyleyen hayaller aleminde yaşıyordur.
Bu dediklerinize katılıyorum ancak para size arkadaşlar satın alabilir ama bir dost satın alamaz. Ha evet günümüz dünyasında parası olmayana sanki o insan değilmiş muamelesi yapılıyor. Hatta adalet ve hukuk bile günümüzde parayla satılıyor.

Ben de dün 2 adet umut satın aldım. :)

Maalesef şuanki dünya düzeninde para her şeydir. Bir kaç örnek vereyim.
Paran yoksa ölürsün hastane seni tedavi etmez. Paran yoksa ilaçlarını alamazsın ve hastalığın ilerler içinden çıkılamayacak bir hal alır. Paran yoksa hakkını arayamazsın suçsuzken suçlu durumuna düşersin. Paran yoksa sen bir hiçsin. Bu dediklerimin tersini söyleyen hayaller aleminde yaşıyordur. Kısacası para mutluluktur. :)

Para da bir yere kadar gidiyor.

Çok paran var. Büyük tek kişilik hastane odalarında yatarsın ama o para senin o an yaşadığın acıları yada kocaman odalar o acıları azaltır mı?Azaltmaz. :penguen:

Para önemli ama o parayı nasıl kullandığın daha çok önemli.

Bu sana özel bir yazı değil. Genel olarak.

Para da bir yere kadar gidiyor.

Çok paran var. Büyük tek kişilik hastane odalarında yatarsın ama o para senin o an yaşadığın acıları yada kocaman odalar o acıları azaltır mı?Azaltmaz. :penguen:

Para önemli ama o parayı nasıl kullandığın daha çok önemli.

Bu sana özel bir yazı değil. Genel olarak.
Mevzu paran yoksa hiçsin. Bunu anlatmaya çalıştım. Konu büyük odalarda kalmak değil.

İnsanoğlu mutluluğu hep parada arıyor ne garip :) Kendini doyurmayı öğrenemedikten sonra o paranın da bir faydasını görmez insan bence. Harcamasını bilmedikten sonra kazansan ne yazar.

Doğru düzgün birine çıksa da bir yere bağışlasa bari.
Sana katılmıyorum. Para her türlü kilitli kapının anahtarıdır.

Sana katılmıyorum. Para her türlü kilitli kapının anahtarıdır.
Kaç paraya sahip oldun da paranın her kapıyı açtığını iddia ediyorsun :)
2:30 izle ; 1500TL maaş alan birinin "Parayla saadet olmuyor" demesi gibi.
Hayatta en önemli şey kendin de dahil olmak üzre sevdiğin insanların sağlıklı olmasıdır.
Her şeyden önce sağlık kısacası.

Para elbette önemli bir değer, sahip olunması gereken bir değer. Ancak sıralamasını iyi yapmak lazım, başa koyduğun zaman mutlu olamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mevzu paran yoksa hiçsin.
Parası olmadan bir hiç olan insan kendini geliştirmemiş, ottan farkı olmayan insandır.
Para ile insan olacaksan, paran yüzünden değer göreceksen zaten hiçbir değerin yok demektir.

Paranın gerekliliğini inkar etmiyorum ancak bu kadar yükseltmeyin kafanızda.

"BilgisayarKurdu, post: 2844709, member: 420"]Kaç paraya sahip oldun da paranın her kapıyı açtığını iddia ediyorsun :)
2:30 izle ; 1500TL maaş alan birinin "Parayla saadet olmuyor" demesi gibi.
Hayatta en önemli şey kendin de dahil olmak üzre sevdiğin insanların sağlıklı olmasıdır.
Her şeyden önce sağlık kısacası.

Para elbette önemli bir değer, sahip olunması gereken bir değer. Ancak sıralamasını iyi yapmak lazım, başa koyduğun zaman mutlu olamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parası olmadan bir hiç olan insan kendini geliştirmemiş, ottan farkı olmayan insandır.
Para ile insan olacaksan, paran yüzünden değer göreceksen zaten hiçbir değerin yok demektir.

Paranın gerekliliğini inkar etmiyorum ancak bu kadar yükseltmeyin kafanızda.

Umarım ot gibi düşünecek kıvama gelmezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be, geçen sene bu zamanlar askerdeyken devrelerimle yapmıştık bu muhabbeti. Zaman ne hızlı geçiyor [emoji1]. Geçen yıl alamamıştım bu yıl alırım herhalde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı