Milli savunma üniversitesinde gözlük bir sorun yaşatır mı?

Hastane o kadar etki ediyor ki. Ben geçen sene arkadaşımla gittim sağlık mülakatlarına. Onun hastanesinde ürolojide bile açıp bakmışlar. Benim hastanemde doktor geldi herhangi bir şey var mı sarkıklık vs. dedi sonra kaşeledi geçti. KBB'da da öyle oldu. 5 kişiyi aynı anda alıyor kaşeleri vuruyor gidiyor. Arkadaşımın hastanede cihaz falan taktırmışlar.

Vallahi dediğin gibi kanka ya karman çorman işler şansa Bala bile geçiliyor ama olmadı mı olmuyor. Yanımda kalbi delik olan adamı geçirdiler. Çok uğraştım olmadı, büyük hâyal kırıklığı oldu benim için. Her Allah'ın günü aklıma geliyor psikolojim bozuldu bunun yüzünden başka bir şey düşünemez hâle geldim.

Mülakatları geçsen bile sağlıkta elerler. O yüzden üstteki arkadaşın dediği gibi ameliyat olman lazım. Ben ilk girdiğimde gözden (elendim). Ameliyat olup tekrar girdiğimde ise bu sefer düztaban olduğumu öğrendim(elendim). Onu bir şekilde hallettim tekrar girdim bu sefer de kulakta işitme kaybı varmış (elendim). Yani eleye eleye elek ettiler beni :(
torpil olmadan olmaz yani ...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı