Milli uçağımızdan ilk video TAİ TF-X

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Hadi bakalım yine her iş gibi yarıda iptal etmeyiz ya da elimize yüzümüze bulaştırmayız. Sonunda F-16'dan sonra yeni bir uçağa ihtiyacımız vardı. F-35'lerde çok pahalı olduğu için yerli uçak işine girdik. Hayırlısı. 2030'ların savaş uçağı olarak geçecekmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Çakmaysa çakma, motoru başkaysa başka, bir yerden başlamak lazım bunlara. Ha diyince olmuyor her şey, tabi çok daha önceden böyle adımlar atılsa ülkemiz adına daha iyi olur ama yapacak bir şey yok. Öyle ya da böyle. 10 sene sonra kendimiz neden yapamayalım bunları? Mühendislerin öğrenmesi/tecrübe etmesi gerekiyor bir şekilde.

Tasarımı özgün olabilirdi. Dediği gibi F-35 ile F-22 Raptor tasarımına çok benziyor.
İlerleyen zamanlarda nasıl bir şey olacağını göreceğiz. Daha çok bilgi verirler herhalde.
Bu arada eleştirebiliriz, eleştiriye açık olmak lazım.

Son düzenleme:
Iyiki konuya ilk ben yazmamisim, vallahi konu üzerime kalir üstelik kesin uzaklastirilirdim, cok tahrik edici iletiler var. :)
Basa dönecek olursak olsun, evet olsun Yerli isletim sistemimiz, yerli arabamiz, yerli ucagimiz olsun. Tüm dünyaya ihrac edelim bunlari, ekonomik olarak kalkinalim. OLSUN. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı