Ülkemiz ve geleceğimiz için faydalı olabilecek planlar açıklanıyor. Umarım, ülkemiz ve gençler için faydalı gelişmeler olur.
Heyecanlıyım. Bakalım neler olacak.
Heyecanlıyım. Bakalım neler olacak.
2028 falan diyor, gidici değil hala. Sevinti üzüntüye dönüştü bende.2023’e kadar Ay’a sert iniş hedefinden bahsedildi az önce.
Türkiye uzay ajansının Twitter hesabında paylaştıkları fotoğraf piksel piksel kahkaha attım![]()
Abi merak ediyorum da, neden her şey için 2023 yılından bahsediliyor? Seçimler yüzünden falan mı?2023’e kadar Ay’a sert iniş hedefinden bahsedildi az önce.
Tarihler semboldür. Neticeye takılmak lazım.Abi merak ediyorum da, neden her şey için 2023 yılından bahsediliyor? Seçimler yüzünden falan mı?
2023 cok erken degil mi hocam?
Evet, seçimlerden ve Cumhuriyetin 100. yılından dolayı. Büyük ihtimal SpaceX iştirakiyle yollanacak bu roket.Abi merak ediyorum da, neden her şey için 2023 yılından bahsediliyor? Seçimler yüzünden falan mı?
Reis Elon Musk ile bayağı görüşmüştü, ilk fırlatışlarda yardımcı olurlar bence ki olmalılar.Belli başlı teknolojilerde ne noktadayız veya SpaceX gibi bir şirketten ilk etapta fırlatma desteği alınır mı, bunlar detaylar işte.
İmkan sağlanırsa seve seve yapacak birçok genç var, siz merak etmeyin. Yeter ki önleri tıkanmasın.Evet, seçimlerden ve Cumhuriyetin 100. yılından dolayı. Büyük ihtimal SpaceX iştirakiyle yollanacak bu roket.
Tabii, yollanırsa. “Milli uçağımız göklerde” mevzusuna dönmez umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.