Millî Uzay Programı Tanıtım Toplantısı

Ülkemiz ve geleceğimiz için faydalı olabilecek planlar açıklanıyor. Umarım, ülkemiz ve gençler için faydalı gelişmeler olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Heyecanlıyım. Bakalım neler olacak.

Kelime oyunu vardır ya da kendini anlatamamıştır. Uydu üzerinden 56 Gbps bağlantı yapabilirsin. Ancak bunu direkt haneye yapamazsın.

Entegre sistemler kast edilmiş olabilir. Dediğim gibi, detayını bilmiyorum.
StarLinl fos oldu :D.

TürkLink uzaydan sınırsız fiber 1000 Gigabit :D.

Böyle bir şey olursa çok iyi olur.

StarLinl fos oldu :D.

TürkLink uzaydan sınırsız fiber 1000 Gigabit :D.

Böyle bir şey olursa çok iyi olur.

Starlink tarzı bir sistem değil sanırım kast edilen. Uydu ve baz istasyonu arasında bir bağlantıdan bahsediliyor olabilir. Açıklamadan bir şey anlamadım. Ancak 5G teknolojisinde uydu bağlantılarının önemli olduğunu biliyorum.

Umutlanmadım değil ama bunu siyasi amaçlarla değil de gerçekten Uzay girişimi için kullanırlarsa çok güzel şeyler olabilir. Özellikle ülkedeki gençlerin önünü açmaları çok önemli. Neler olacak göreceğiz ileride.

Önlerini tıkamasınlar yeter. Dediğim gibi, bu siyasi görüşten bağımsız bir durum. Yeterli imkanlar yerildiğinde canla başla bu projeler için çalışacak onlarca insan tanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı