Minecraft 1.18 nasıldır?

1.19 ile düşün sen.
Warden falan getirdiler iyice gözümden düştü bu oyun. 1.18.x'de kalırım diyorum en çok istediğim şey olan yeni bir odun çeşidini getirip o sürüme geçmeye teşvik ediyorlar beni :D Warden'i silebilecek modlar vb. yapılırsa ilk kullanacaklardan biri ben olurum. Mağaralarda sakin sakin maden yapmak istiyorum, bosslar ile savaşmak değil.

Evet bi de o da var çünkü notch küçük updateler yapıyordu ama sürekli yapıyordu.
Evet, artık tek tek dev updateler geliyor. Tam bir oyun oldu.
Warden falan getirdiler iyice gözümden düştü bu oyun. 1.18.x'de kalırım diyorum en çok istediğim şey olan yeni bir odun çeşidini getirip o sürüme geçmeye teşvik ediyorlar beni :D Warden'i silebilecek modlar vb. yapılırsa ilk kullanacaklardan biri ben olurum. Mağaralarda sakin sakin maden yapmak istiyorum, bosslar ile savaşmak değil.
Neden ya bence çok heyecanlı oldu.

Maalesef ya istediğin her şey gerçekleşemiyor bu hayatta o yüzden ya warden ile oynayacaksın ya da hiç. ☹️

Neden ya bence çok heyecanlı oldu.
Pek sevmiyorum içimde korku ile oynamayı.
Maalesef ya istediğin her şey gerçekleşemiyor bu hayatta o yüzden ya warden ile oynayacaksın ya da hiç ☹️
Belki dünya oluşumundan vb. kapatma özelliği gelir ise kapatırım olmaz ise PvP ve build odaklı oynarım oyunu full. Eğer düşünüldüğü kadar zor ölen bir şey olmaz ise (Şu anki 4-5 bloktan vurma yöntemleri vb. fixlenmez ise) ona karşı savaşmayı da tercih edebilirim.

Pek sevmiyorum içimde korku ile oynamayı.

Belki dünya oluşumundan vb. kapatma özelliği gelir ise kapatırım olmaz ise PvP ve build odaklı oynarım oyunu full. Eğer düşünüldüğü kadar zor ölen bir şey olmaz ise (Şu anki 4-5 bloktan vurma yöntemleri vb. fixlenmez ise) ona karşı savaşmayı da tercih edebilirim.
Bence kötü bir update değil ama eğer çok fazla sevmiyorsanız arada bir peacefula çekebilirsiniz wardena maruz kaldığınız zaman.

Warden'ı bloklarla öldürmek imkansız.
Adam aduket çekiyor, yeni boyut falan :D
Bir ara 4-5 blok civarına çıkıp tıpkı demir golem taktiği yapar gibi alıyorlardı. Fixlendi mi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı