Minecraft 1.7.10'da Hamachi kullanarak servere katılamama

İşletim sistemi
Windows 10

yasuf

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle, şimdiden teşekkürler, yukarıdaki gibi Hamachi ile kuramadım.
Server dosyasını indirdim Online kısmını kapattım (crak) ıp doğru Forge installer yapıldı Hamachi'de ikimizde aktif olarak gözüküyoruz.
Benim aklıma 3 olası durum geldi.
1 Benim sistemin veya internetim yetmiyor.
2 Arkadaşımın sistemi veya interneti yetmiyor.
3 Ben basit bir hata yapıyorum.
Sistem 4 GB ekran kartı 8 GB RAM ve 240 SSD gibi iyi bir sistemimvar ama internetten emin değilim açıkçası.
İyi forumlar.
Hata time out devamında ise hata hakkında bir bilgi yok diyor.
son olarak modlu giriyoruz modlar aynı
bide onda sadece forge var

Arkadaşlar öncelikle, şimdiden teşekkürler, yukarıdaki gibi Hamachi ile kuramadım.
Server dosyasını indirdim Online kısmını kapattım (crak) ıp doğru Forge installer yapıldı Hamachi'de ikimizde aktif olarak gözüküyoruz.
Benim aklıma 3 olası durum geldi.
1 Benim sistemin veya internetim yetmiyor.
2 Arkadaşımın sistemi veya interneti yetmiyor.
3 Ben basit bir hata yapıyorum.
Sistem 4 GB ekran kartı 8 GB RAM ve 240 SSD gibi iyi bir sistemimvar ama internetten emin değilim açıkçası.
İyi forumlar.
Hata time out devamında ise hata hakkında bir bilgi yok diyor.
son olarak modlu giriyoruz modlar aynı
bide onda sadece forge var
Hamachi desteği bitmemiş miydi ya?

Sistemle ilgili bir hata olduğunu düşünmüyorum. Server'i önce arkadaşın açsın sen katılmaya çalış, olmazsa sen server aç o katılmaya çalışsın. Ayrıca Hamachi sürümünüz güncel ise eski sürümlerden birini deneyin. Ben 2.1.0.296 sürümünü kullanıyorum arkadaşımla oynayabiliyoruz.

Port olarak girmeyi istemiyorum birçok güvenlik sorunundan ötürü giriş yaparken.
Arkadaşım server dosyasıyla uğraşacak kadar bilgili değil.
Evet yeşil yanıyor.
Yarın hamaci tekrar eski sürümü ile deneriz teşekkürler.
Crak ikimizde de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forge ile server açmanıza gerek yok. Bir dünyaya girin yerel ağda paylaşın açılan portu arkadaşınız Hamachi IP’nizin sonuna eklesin ve bağlansın. Modlu girecekseniz aynı modları ve Forge’u kurmanız lazım yoksa sıkıntı çıkarır. Log kısmı gelmiyorsa komut isteminde Java’nızın 32 Bit olmasından kaynaklıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı