Minecraft 1.8 olta PvP atmak için makro yapılabilecek mouse önerisi

kaan828482

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Minecraft 1.8 olta PvP attığım için Razer DeathAdder'ya da G402 almayı düşünüyorum. Makro ayarı için benim icin önemli. Hangisi daha uygundur?

Ben G402 kullanıyorum gayet menunum, ama olta PvP'de makro kullanmak saçma olur çünkü kılıç için sol tık, olta için sağ tık kullanırken diğer parmakları da fareyi kavramak için kullanıyorsınız burada önemli olan klavyedeki tuşlara tıklamanız olduğunu düşünüyorum. Uzattım ama kısaca G402 her şeyiyle gayet iyi

Ben G402 kullanıyorum gayet menunum, ama olta PvP'de makro kullanmak saçma olur çünkü kılıç için sol tık, olta için sağ tık kullanırken diğer parmakları da fareyi kavramak için kullanıyorsınız burada önemli olan klavyedeki tuşlara tıklamanız olduğunu düşünüyorum. Uzattım ama kısaca G402 her şeyiyle gayet iyi
Ya kral adamlar mesela ayirliyor 1 den 2 ye geçsin sonra olta atsın geri 1 e gitsjn gibi yapiyolar öldüremiyorsun bende ondan alıcamda o yüzden sordum
Adamlar 1 den 2 ye atiyolar mesela oltaya geçince otomatik atıyor 1 geçiyor ondan lazım ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı