Minecraft 2B2t için güvenilir Client önerisi

Demonce

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
690
Makaleler
1
Çözümler
12
Merhaba, ben yakın zamanda 2B2T'ye başladım. Biliyorsunuzdur ki bu sunucuda hile serbest. Ben de en azından işimi görecek güzel bir Client arıyorum. Önerdiğiniz güvenilir bir Client var mı?
Ben Impact'ı duymuştum güvenilirliğini bilmediğim için konu açmaya karar verdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O olay öyle değil kanka ya, adam diyor ki tam ölürken totem falan alsın eline otomatik veya otomatik disconnect atsından bahsediyor düz PvP hack Client'i değil.
Aynen hocam pvp istemiyorum. Sandığın yerini felan gösteren bir client. Hocam impact güvenilir mi ? Güvenilirse kuracağım orjinal minecraftım var çöp olmasını istemiyorum.
 
O olay öyle değil kanka ya, adam diyor ki tam ölürken totem falan alsın eline otomatik veya otomatik disconnect atsından bahsediyor düz PvP hack Client'i değil.

İronisine yazmıştım 😁.
Aynen hocam PvP istemiyorum. Sandığın yerini falan gösteren bir Client. Hocam impact güvenilir mi? Güvenilirse kuracağım orijinal Minecraft'ım var çöp olmasını istemiyorum.

(Bence) boş bir sunucu için riske değmez.
 
Hocam önce VirusTotal'den arama yaptım. Virus bulmadı. Bende Microsoft hesabım için bütün güvenlik önlemlerini açıp kurulumu yaptım. Şimdilik sorunsuz çalışıyor.
VirusTotal Java ile ilgili şeylerin taraması yapamaz. Ayrıca isteseler tüm verilerinizi çalabilirler mesela Discord tokeni Chrome şifreleriniz IP adresiniz dosyalarınız vs. Hatta arkada mining bile yapabilirler (ki yaşandı bu)
 
impact güvenilir ama boş bence. salhack var ama baya oldu o güncellenmeyeli. Future var paralı client ama bana wwein çakması gibi geliyor .d Eğer free client istiyorsan impact ve salhacki beraber kullan zaten salhackin gui tuşu falan shift değil sol ok tuşu hem karışmaz. Search için impact kullanırsın cpvp için falan salhack. (bu konu 2021den kalmaymış .d ben yeni sanmıştım)
 

Geri
Yukarı