Minecraft animasyonu yapmak "veletlik" midir?

Şimdi tabi, kendini savunamadı sanırsam arkadaş. Buraya gelip klasik bir duyar kastı. Minecraft "veletlik" değil fakat bize gelip "yıl 2018 mi abi yha" tavrın yüzünden onaylamadık. Şimdi gelip bir kaç sayfa daha "takma, göz ardı et" deyip üst seviye tavsiyelerin verdiği gururla gideceksin.
Yukarıda yaptığım yorumu okumalısınız. Ben kimseye velet demedim farkındaysanız.
Boşver hocam.

Eğer Minecraft çocuk oyunuysa adal niye oynuyor? O kadar emek veriyorsun. Bence de değil. Ama animasyonu yapıp da veletçe videolar çekmek işte bu veletçe olur.

Oynamak veletçe değil, animasyon yapmak veletçe? Neresi veletçe animasyonun? Emek veriyoruz, çok da güzel işler çıkarıyoruz. "Krşm bu çocuk animsyonu ahah vlet" diyorsunuz? O zaman bana Rockstar Games'den iş ayarlayın, orada çalışalım? Olanak verdiniz de biz mi "hayır" dedik?

Oynamak veletçe değil, animasyon yapmak veletçe? Neresi veletçe animasyonun? Emek veriyoruz, çok da güzel işler çıkarıyoruz. "Krşm bu çocuk animsyonu ahah vlet" diyorsunuz? O zaman bana Rockstar Games'den iş ayarlayın, orada çalışalım? Olanak verdiniz de biz mi "hayır" dedik?
Ne zaman demişiz yahu? 🙂 Allah Allah yalancı olduk üstüne.

Kasa yeni galiba, 7700'lüyü değiştirdin mi? Hayırlı olsun 😀

Konuya gelecek olursak, bu şekilde ayırmak çok yanlış bence. Herkesin ayrı zevkleri var, insanları hobilerinden dolayı yargılamak (zararlı olmadığı sürece) doğru değil.

Bencede.
Yok hocam ortak bir PC var üst seviye işlerin yapıldığı. Ondan yapıyorum 😅. i7 7700 yaza kadar şu an bende. RTX 3080'li PC alacağım yazın. Sorduğunuz için çok teşekkür ederim 😍.
Ne zaman demişiz yahu? 🙂 Allah Allah yalancı olduk üstüne.

Size demedim alıntıladığım mesaja dedim. Size de soruyorum neden -1?

Oynamak veletçe değil? Animasyon yapmak veletçe? Neresi veletçe animasyonun? Emek veriyoruz çok da güzel işler çıkarıyoruz " krşm bu çocuk animsyonu ahah vlet" diyorsunuz? O zaman bana Rockstar Games'den iş ayarlayın orada çalışalım? Olanak verdinizde biz mi "hayır" dedik?
Anlamadığınız şey şu, emek vermiş olmanız bunu iyi veya kötü yapmıyor. Emek vermiş olmanız kimseyi ilgilendirmiyor. Animasyon yapmak veletçe değil fakat yapılan animasyonlar "veletçe".

Rockstar da size çok meraklıydı 🙃

İzleyenlerin ve yapanların %95'i 14 yaşından büyük olmadığı için deniliyor. Ve bunu diyenler genelde 10 yaşında. Yani 10 yaşında insanlar seviyor, 10 yaşında insanlar yapanlara ve izleyenlere velet diyor. Bir paradoks. İçinden çıkılmıyor.

Black plasma studios un ekibine bakmanızı öneririm. Bakalım kaç yaşlarındaymış :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı