Minecraft animasyonu yapmak "veletlik" midir?

Hayallerinizin peşinden gidin. Kimsenin ne dediğini umursamayın. Ne isterseniz onu yapın. Sizle dalga geçmeye, “Şu yaptığınız şey kötü.” gibi şeyler demeye başlarlarsa doğru yoldasın demektir. Çünkü çoğu kıskançtır. Başarılı olmanı istemezler çünkü kendilerinin hiçbir yeteneği yoktur.

Oynamak veletçe değil, animasyon yapmak veletçe? Neresi veletçe animasyonun? Emek veriyoruz, çok da güzel işler çıkarıyoruz. "Krşm bu çocuk animsyonu ahah vlet" diyorsunuz? O zaman bana Rockstar Games'den iş ayarlayın, orada çalışalım? Olanak verdiniz de biz mi "hayır" dedik?
Animasyon yapmak veletçe demiyorum. Yanlış anlaşılmış. Animasyonu yapıp da veletçe videolar yaparsan animasyon velet işine gider.

Bir de her insan senin fikrinde olmak zorunda değil, neden bu kadar üstüme geliyorsun ki? Al iyi tamam Minecraft animasyonu dünyanın en yetişkince işi.

Eğer Minecraft çocuk oyunuysa Adal niye oynuyor? O kadar emek veriyorsun. Bence de değil. Ama animasyonu yapıp da veletçe videolar çekmek işte bu veletçe olur.
Senin bu sığ düşüncenden sunu çıkarıyorum. Oyunu Adal oynarsa velet oyunu değildir. Oynamazsa velet oyunudur.
Oyunun velet oyunu olup olmaması Adal'a bağlı sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı