Olayın aslı yaş değil çünkü, adam ısıtıp sunuyor. Bana ne olacağı olayın kökünde olmamdan dolayı, ben sadece onun yazdığı şeye yazıyorum seninle alakam yok.Adam bir şey yapmadı. Bana cevap verdi. Sana ne oluyor?
Animasyonlarına baktım, çok uçan kaçan şey var. Yürüme animasyonu falan yapman gerekiyor. Geliştirilebilir şeyler yapıyorsun. Üstünde çalış.
Animasyon yapmak veletçe demiyorum. Yanlış anlaşılmış. Animasyonu yapıp da veletçe videolar yaparsan animasyon velet işine gider.Oynamak veletçe değil, animasyon yapmak veletçe? Neresi veletçe animasyonun? Emek veriyoruz, çok da güzel işler çıkarıyoruz. "Krşm bu çocuk animsyonu ahah vlet" diyorsunuz? O zaman bana Rockstar Games'den iş ayarlayın, orada çalışalım? Olanak verdiniz de biz mi "hayır" dedik?
Senin bu sığ düşüncenden sunu çıkarıyorum. Oyunu Adal oynarsa velet oyunu değildir. Oynamazsa velet oyunudur.Eğer Minecraft çocuk oyunuysa Adal niye oynuyor? O kadar emek veriyorsun. Bence de değil. Ama animasyonu yapıp da veletçe videolar çekmek işte bu veletçe olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.