İşte onlar %5'lik kısıma giriyor. Onların animasyonlarını biliyorum. Ama genelde minecraft introlarında iğrenç, uçan kaçan animasyonlar var.Black plasma studios un ekibine bakmanızı öneririm. Bakalım kaç yaşlarındaymış![]()
Veletçe videolar çekmek derken arkadaş sanırım bu tür şeyleri kastetmiş:
Tüh oklar yine bana döndüSize demedim alıntıladığım mesaja dedim. Size de soruyorum neden -1?
Ya yaş felsefesine niye giriyorsun, sen olayı çarpıtıp önümüze ısıtıp sunuyorsun. Sonra haklı göstermeye çalışıyorsun. Sırf bu davranışların yüzünden tilt ediyorsun.Black plasma studios un ekibine bakmanızı öneririm. Bakalım kaç yaşlarındaymış![]()
Adam bir şey yapmadı. Bana cevap verdi. Sana ne oluyor?Ya yaş felsefesine niye giriyorsun, sen olayı çarpıtıp önümüze ısıtıp sunuyorsun. Sonra haklı göstermeye çalışıyorsun. Sırf bu davranışların yüzünden tilt ediyorsun.
Tüh oklar yine bana döndükonuyu bu şekilde açsanız cevabı seve seve verecektim ama olayı bayağı çarpıtarak açmışsınız. İnsanları bu kadar ciddiye almayın. Oraya -1 yazdım sadece
![]()
İşte onlar %5'lik kısma giriyor. Onların animasyonlarını biliyorum. Ama genelde Minecraft introlarında iğrenç, uçan kaçan animasyonlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.