Arda_Animations
Hectopat
Daha fazla  

Gelin tartışalım bu konuyu. Bu konuda çok mesaj gördüm foruma geldiğimden beri ve artık bunaldım. Bence değildir. Animasyonlarda o kadar emek var ama kimse farkına varmıyor. Ben 5 saniyelik animasyonu Full kalitede i9 10950K ile 5 saatte render aldım. Yapması 2 günümü aldı. Karakterleri istediğimiz gibi hareket ettirebiliyoruz, eşya modelleyebiliyoruz, çok fazla item var. Emek istiyor.
Mesela bir örnek:
Arkadaşı SS almak isterdim ama maalesef konu onaylanmaz.
Fotoğrafdaki karakter tamamen kendi modellemem ve kalitenin güzel olduğunu düşünüyorum. Ayriyeten:

Bu lightning ve kaliteyi Minecraft da yapabilir misiniz? Tabii ki hayır. Oyun animasyona göre kalite anlamında vasat. Zaten oyunu Minecraft yapanda bu basitliği.
Sonuca gelirsek birkaç animasyon bırakmak istiyorum. Bunun "velet" işi olmadığını anlayın diye:

Mesela bir örnek:
Arkadaşı SS almak isterdim ama maalesef konu onaylanmaz.
Fotoğrafdaki karakter tamamen kendi modellemem ve kalitenin güzel olduğunu düşünüyorum. Ayriyeten:
Bu lightning ve kaliteyi Minecraft da yapabilir misiniz? Tabii ki hayır. Oyun animasyona göre kalite anlamında vasat. Zaten oyunu Minecraft yapanda bu basitliği.
Sonuca gelirsek birkaç animasyon bırakmak istiyorum. Bunun "velet" işi olmadığını anlayın diye: