Minecraft Bedrock Edition arkadaşla oynama

TechNee9

Decapat
Katılım
30 Ekim 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Onlara göre ucuz tabii ama Microsoft Store'da satılan var ya. Diyelim ki Bedrock Edition'u aldık. Sonra bir arkadaşımızın Pre'si var. Birlikte oynayabiliyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak xbox hesabı açacaksın. Ardından arkadaşlarında hesabı açtıktan sonra xbox hesaplarınızı arkadaş olarak ekleyin. Ardından birniz bir dünya oluşturup çoklu oyuncuyu açacak ve sizde arkadaşlarla girersiniz.
 
İlk olarak Xbox hesabı açacaksın. Ardından arkadaşlarında hesabı açtıktan sonra Xbox hesaplarınızı arkadaş olarak ekleyin. Ardından birniz bir dünya oluşturup çoklu oyuncuyu açacak ve sizde arkadaşlarla girersiniz.

Ayn sunucu olarak da MC bedrockta mineplex girdin diyelim arkadaşına parti at kabul etsin bilrlikte oynayabilirisniz.
 
Java ve Windows 10 yani XBOX sürümündeki sunucular aynı değil. Oynayamazsınız. Biri mobil uyumlu diğeri sadece bilgisayar. Fakat arkadaşın Java satın almışsa yanında Windows 10 Edition hediye ediliyor diye biliyorum. Öyle oynayabilirsiniz.
 
Java ve Windows 10 yani Xbox sürümündeki sunucular aynı değil. Oynayamazsınız. Biri mobil uyumlu diğeri sadece bilgisayar. Fakat arkadaşın Java satın almışsa yanında Windows 10 Edition hediye ediliyor diye biliyorum.

2018'e kadardı o eğer 2018'den sonra satın aldıysa yanında Bedrock Edition gelmiyor.
 

Geri
Yukarı