Minecraft Bedrock korsandaki dünyalar orijinale nasıl aktarılır?

Aeroxs

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2022
Mesajlar
1.650
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım APK oynuyordu, bugün orijinal Minecraft alacak. Oynadığımız dünyayı aktarmak istiyoruz. Bayağı iyi bir dünya. Nasıl aktarırız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Android > data > com.mojang.minecraftpe > files > games > com.mojang > minecraftWorlds

Bu klasörlere sırasıyla gidin ve minecraftWorlds klasörünü Minecraft’ı silmeden önce herhangi bir yere kopyalayın. Orijinal Minecraft’ı indirdikten sonra oyunun ayarlarından depolamaya girip depolama konumunu harici yapın ve kolaylığınız minecraftWorlds klasörünü yukarıdaki dosya yolunu izleyip com.mojang klasörüne vardıktan sonra yapıştırın ve dünyaların taşınmasını bekleyin. Oyuna girdikten sonra dünyalarınız gelecektir.

Sadece dünyaları değil hassasiyet ayarları, dokuları, görünümleri (skinleri), modları vs. kopyalamak istiyorsanız sadece com.mojang.minecraftpe dosyasına yukarıda minecraftWorlds klasörü için verdiğim talimatları uygulayın, her şeyiniz gelecektir data kısmına tekrar kopyalayınca.

Demek istediğim:
Bu dosya yoluna önceden bir yere kopyaladığınız com.mojang.minecraftpe klasörünü yapıştırın ve APK oynarkenki dünyalar, dokular, görünümler, hassasiyet ayarları vs. hepsi gelecektir.
 

Geri
Yukarı