Minecraft çocuk oyunu mu?

Bu tarz şeyler bir oyunu çocuk oyunu yapmaz. Ama evet doğru kitle leş (özellikle TR'de). Bunun için Reddit'i vs. takip edin. Oradaki insanların yaptıklarını görün.

Haklısınız belirtmeye unutmuşum birçok tanıdığım büyük kişilerde oynuyor oyunu geçen RTX teknolojisini denemek için girdim ama maalesef öyle bir seçenek yoktu.

Kesinlikle değil. Sadece kitlesi çocuk ağırlıklı olduğu için böyle saçma bir yanlış anlayış doğuyor. Yoksa bence her yaş kitlesine hitap ediyor.

Kesinlikle değil + bana soracak olursanız en güzel on oyundan birisi Minecraft'tır. Zerre kadar kısıtlama yok. Yaratıcılığınıza bakar. Minimum kota maksimum özgürlük.

Haklısınız belirtmeye unutmuşum birçok tanıdığım büyük kişilerde oynuyor oyunu geçen RTX teknolojisini denemek için girdim ama maalesef öyle bir seçenek yoktu.

RTX teknolojisi uygun doku paketi indirildiğinde çalışıyor ve sadece Windows 10 versiyonunda var. Java için mod gerekiyor ve RTX olmayan kartlarda da çalışıyor. İlla deneyecekseniz NVIDIA'nın yaptığı haritalar var. Minecraft mağazasından indirip girerseniz RTX'i aktif edebilirsiniz.
(Mağazaya girip RTX diye aratınca çıkıyor.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı