Minecraft "Connection timed out no further information" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Buzdolabi

Hectopat
Merhaba. Bugün 1.17 yükledim ve bir sunucuya gireyim dedim ama "io.netty.Channel.Abstractchannel$annotatedconnectexception connection timed out no further information" diye bir hata önüme çıktı. Release girince böyle oluyor fakat OptiFine ile olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba. Bugün 1.17 yükledim ve bir sunucuya gireyim dedim ama "IO. Netty. Channel. Abstractchannel$annotatedconnectexception connection timed out no further information" diye bir hata önüme çıktı. Release girince böyle oluyor fakat OptiFine ile olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bağlantı hatası yemiş gibi görünüyorsunuz.
  • Başlat>Denetim Masası>Sistem ve Güvenlik>Windows Güvenlik Duvarı>Soldan etkinleştir veya devre dışı bırak deyin. Devre dışı bırakın. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
  • Bir VPN kullanmayı deneyin.
  • Virüs programı kullanıyorsanız geçici olarak sistemden kaldırın. Denemeniz bitince geri yüklersiniz.
  • Java'yı yükleyin. Var ise repair diyerek onarma yapın. Link
Olumlu olumsuz geri dönüş sağlarsınız.

Saygılarımla

• Başlat>Denetim Masası>Sistem ve Güvenlik>Windows Güvenlik Duvarı>Soldan etkinleştir veya devre dışı bırak deyin. Devre dışı bırakın. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
  • Virüs programı kullanıyorsanız geçici olarak sistemden kaldırın. Denemeniz bitince geri yüklersiniz.

Saygılarımla
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Şimdi deneyeceğim. Bir gelişme olunca buraya yazarım.

Saygılarımla
Tekrardan merhaba. Maalesef olmadı. Ama yinede cevabınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı